promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci zokogásban tört ki, mikor meglátta 83 éves feleségét
Borítókép:  Meglepetés
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci és felesége, Niki voltak Friderikusz Sándor Életünk története című műsorának legutóbbi vendégei, akik a kamerák előtt árulták el, hogy hogyan szeretnének megöregedni.

Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Borbély Alexandra és Nagy Ervin után Gáspár Laci és felesége, Niki vendégeskedett Friderikusz Sándornál, és szembesítették őket azzal, hogy fognak kinézni a 80-as, 90-es éveikben.

A pár nem titkolta, hogyan képzelik el az öregkorukat. Gáspár Laciék elmondása szerint nem kizárt, hogy lesz még egy lányuk, aki ott lesz akkor is, mikor fiuk, Noel már kirepül a fészekből.

„Igen, addigra szerintem már nagypapa leszek. Legyen nagy családom, legyenek unokák, szeretném látni őket, szeretném megérni őket még, mindig hozzánk jöjjenek, ne az legyen, hogy mi egyedül vagyunk, nem látogatnak meg minket. Ott mindig lesz nekik minden, legyünk együtt az ünnepekkor is”

– fogalmazott Laci, aki legnagyobb félelmét is elárulta a műsorban, mégpedig azt, hogy belehalna, ha szerelme egyszer is félrelépne.

Hogy az élet biztosan egymásnak teremtette őket, és életük végéig együtt fognak maradni, az bizonyítja, hogy mikor meglátták egymást idős emberként, mindketten sírva borultak egymás karjaiba. Az alábbiakban összegyűjtöttük az adás legemlékezetesebb jeleneteit, amiben Gáspár Laci eddig sosem említett dolgairól is beszél.

Gáspár Laci a véletlennek köszönheti a nevét

Gáspár Laci nem akarja, hogy a felesége dolgozzon

Gáspár Laci belehalna, ha Niki félrelépne

Gáspár Laci és Niki zokogva omlott egymás karjába

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás