Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy Alexandra Konyafőnökös sérülése súlyosabb, mint gondolta

Nagy Alexandra Konyafőnökös sérülése súlyosabb, mint gondolta

Színes

Nagy Alexandra Konyafőnökös sérülése súlyosabb, mint gondolta

Színes

Helmeczi Benjamin 15:01

Bár az adásban ellátták Nagy Alexandra sebét, mégis három hónappal a műsor felvétele után sem javul az állapota, mi több, továbbra sem érzi az ujjait a színésznő.

Újra megnyílt a konyha, hétfő este vérrel és ájulással kezdődött A Konyhafőnök VIP. A Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra pillanatnyi figyelmetlenség miatt többször is elvágta az ujját. A séfeknek és az orvosi stábnak is be kellett avatkozni, amikor a vértől krónikusan rettegő színésznő egész egyszerűen elájult a konyhában. Hősies hozzáállásának és a szakszerű beavatkozásnak köszönhetően azonban nem adta fel a versenyt és kitartóan küzdött a továbbjutásért.

Bár Alexandra eleinte megpróbált nem törődni a sérülésével, de aztán annyira rosszul lett, hogy muszáj volt megálnia.

„Pszichésen nem bírom a vér látványát, rosszul vagyok tőle. Korábban is előfordult már, hogy elájultam, ez a felvétel alatt sem történt másképp. Végül a helyszínen elláttak, majd megkérdezték, akarom-e folytatni a versenyt. Nem is volt kérdés, hogy nem adom fel, így éjjel jutottam el a kórház sürgősségi osztályára”

– nyilatkozott a Blikknek Alexandra.

Utólag már bánja, hogy nem engedte az orvosnak összevarrni az ujjbegyét, tudniillik a műsor forgatása óta sem javult a seb:

„Nem engedtem, hogy összevarrják, ragasztótapasszal oldották meg. Utólag nagyon bánom, mert nem forradt be szépen a seb, ráadásul három hónappal a történtek után még mindig nem érzem az ujjam végét”.

Borítókép: NLC