promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kárpát-medencei szeretetnyalábok segítették Pataky Attilát
Borítókép:  nyugat.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A koronavírus fertőzéssel kórházba került Pataky Attila most már jobban van, betegsége után lábadozik. Mint az EDDA frontembere elárulta, azok a szeretetnyalábok segítettek talpra állni neki, amik a Kárpát-medencéből érkeztek felé. 

A koronavíruson átesett Pataky Attila már jobban van, elhagyhatta a kórházat, de jó ideig még nem énekelhet. Az Edda-frontembernek már nincsenek fizikai fájdalmai, ugyanakkor a betegség nem múlt el nyomtalanul. A zenész lábadozik, próbál erőre kapni. „A bőröm alá égett a Covid! Legalább fél évig, de talán egy évig is eltarthat, mire teljesen felépülök belőle. Nincs benne rutinja senkinek" – mesélt állapotáról Pataky a Blikknek.

Az énekes nyolc kilót fogyott a koronavírus miatt, azonban hármat már visszaszedett. Pataky persze tudja, hosszú idő lesz, mire visszanyeri régi formáját. Azt azért elárulta a bulvárlapnak, mi segített neki talpra állni: a kárpát-medencei szeretetnyalábok.

„Még makacsul itt van bennem a koronavírus emléke meg az apró maradványai. A fizikum regenerálódik a legnehezebben, ezt mindennap tapasztalom, de a lelkem sem tud honnan elég erőt meríteni. Nincs sok okom a derűlátásra, mert rémisztő irányba tart a világ. Szerencsére még maradt bennem abból a rengeteg energiából, amit a kórházban fekve árasztottak felém. Azok a szeretetnyalábok segítettek talpra állni, ami a Kárpát-medencéből érkezett felém – mondta a rocker.

Az énekes szíve szerint már holnap színpadra állna, ezzel azonban még várnia kell, egészen addig, amíg orvosai engedélyt nem adnak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás