promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin: „Egy termék lettem” – videó
Borítókép:  Gáspár Evelin / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Határozott véleménye van Gáspár Evelinnek arról, hogy milyen hatással van egy gyermekre, ha a szülők folyton a nyilvánosság előtt mutogatják őket.

A Life TV Bréking című műsorában éppen arról volt szó, hogy vajon mennyire szabad a szülőknek mindent megosztaniuk gyermekükről a közösségi médiában, hiszen mostanában egyre többen gondolják úgy – például Tóth Gabi is –, hogy még ilyen fiatalon is tiszteletben kell tartani a pici jogait.

Gáspár Evelint még kislányként ismerte meg a közönség a Győzike Show-ban, így szinte a szemünk láttára vált belőle felnőtt ember, szóval tökéletesen tudja, hogy milyen érzés, ha valakit gyerekként „mutogatnak”. Most elárulta az őszinte, kendőzetlen véleményét a témával kapcsolatban.

„Már akkor eladja a gyerekét úgymond. Mert kirakod az Instagramra, és azzal eladod. [...] Ebben nőttem fel, én tudom, ennek mi a hatása”

– mondta Gáspár Győző lánya.

Ezek után az egyik műsorvezető, Szabó Dóra feltett neki egy nagyon mély kérdést, hiszen arra volt kíváncsi, hogy Gáspár Evelin vajon úgy érzi-e, hogy eladták őt a szülei, amire meglepő válasz érkezett:

„Hát, valahol azt érzem, igen. Mert egy termék lettem. Vagyis vagyok.”

Később persze mindenkit megnyugtatott, hiszen kiderült, hogy az évek alatt már megbarátkozott a nem hétköznapi életútjával, és összességében úgy gondolja, hogy ez egy jó dolog, mivel rengeteg lehetőséget köszönhet ennek – például a műsorban való szereplését is.

Ettől függetlenül egy kicsit azért zavarja, ha az emberek folyton azt mondják, hogy „mindent alá tettek”, hiszen kevesen gondolnak bele, hogy mondhatni fel kellett áldoznia a gyerekkorának egy jelentős részét, de szerencsére próbálja figyelmen kívül hagyni az ehhez hasonló hozzászólásokat.

Itt lehet megtekinteni a beszélgetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás