Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 óriási pénzbüntetéssel sújtja Curtist

A TV2 óriási pénzbüntetéssel sújtja Curtist

Színes

A TV2 óriási pénzbüntetéssel sújtja Curtist

Színes

Helmeczi Benjamin 11:10

Curtis nem ússza meg egy egyszerű bocsánatkéréssel, igen komoly pénzbüntetéssel sújtja őt a csatorna, amiért nem ment el a Sztárban Sztár előző adásfelvételére.

Óriási botrány alakult ki Curtis miatt, aki a múlt héten úgy döntött, hogy nem megy el a Sztárban Sztárba, A rapper másnap az Instagram-oldalán egy gyerekkorában történt családi veszteségre hivatkozva indokolta a döntését, de később a Tények Plusz-nak csak ennyit mondott:

„Én ilyen vagyok”

Természetesen a TV2 ezt nem hagyja szó nélkül, Németh Ádám, a Sztárban Sztár senior kreatív producere szerdán a Mokka című műsiorban beszélt arról, hogy Curtis szerződést szegett, és a TV2 meg fogja tenni a megfelelő jogi lépéseket. A TV2 egy közleményt is kiadott arról, hogy az előadót csak egy feltétellel engedik színpadra lépni a vasárnapi döntőben.

A Bors nemrég megtudta, hogy Curtis mekkora pénzbüntetésre számíthat. A lap információi szerint a rappernek nem kevesebb, mint 6 millió forintot kell fizetnie.

November 8-án, vasárnap véget ér a Sztárban Sztár új évada. A fináléban eldől, hogy Tóth Andi, Vastag Csaba, és Szabó Ádám közül ki lesz az idei széria legsokoldalúbb előadója.

Borítókép: TV2