promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban sztár: a TV2 csak egy feltétellel engedi fellépni Curtist
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis szerződést szegett, aminek bizony lesznek következményei a TV2 részéről.

Nagy botrányt kavart, amikor Curtis november első vasárnapján nem jelent meg a Sztárban Sztár adásában. A stúdióban vártak, amíg lehetett, de aztán eldőlt, hogy az énekes-rappert ki kell zárni a versenyből, így biztossá volt, hogy Tóth Andi, Vastag Csaba, illetve Szabó Ádám jutott tovább.

Curtis azóta persze megszólalt az ügyben, de ettől a TV2-nek mondhat bármilyen indokot, ez a fajta távolmaradása így szerződésszegést jelent, mert semmi sem indokolta (baleset, betegség), hogy kihagyja a műsort.

„Nagyon szomorú és csalódott voltam. Nem az első produkció volt, amiben Curtisszel dolgoztunk, el tudom róla mondani, hogy nagyon tehetséges előadónak tartom és nagyon jó agya van. Mindig minden információt egyből befogadott, beépített és csinálta. Ezért is vagyok szomorú, hogy ezt meglépte. Nyilván máshogy is el lehetett volna ezt a dolgot rendezni, számtalan módja és lehetősége adódott volna rá, ő ezt az utat választotta”

– mondta Németh Ádám, a Sztárban Sztár senior kreatív producere.

A TV2 közleményt adott ki, amiben leírják, hogy Curtisnek bocsánatot kell kérnie a rajongóktól. Az már eddig is tiszta volt, hogy versenyzőként nem folytathatja a versenyt, de ha vasárnap színpadra lép, azért pénzt sem fog kapni.

„A TV2 döntése értelmében Curtis versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket. Az tagadhatatlan, hogy az énekes-rapper is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül”

– jelentette ki a csatorna.

Curtist sokan a végső győzelemre is esélyesnek tartották, de így Tóth Andi, Szabó Ádám, vagy Vastag Csaba közül kerül ki végső győztes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás