Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Furcsa hobbiba kezdett Beyoncé

Furcsa hobbiba kezdett Beyoncé

Színes

Furcsa hobbiba kezdett Beyoncé

Színes

Héjja Krisztián 07:07

Nem sokat hallani mostanában Beyoncéról, ez a rajongóknak is feltűnt. Az énekesnő azonban nemrég megtörte a csendet, és őszinte interjút adott a napokban. Szó volt a családról, a gyerekekről, arról, hogy nem vállalja túl magát, és persze mesélt legújabb hobbijáról, a méhészkedésről. 

„Tudom, hogy ezt furcsa lesz megtudni, de két kaptáram is van. Igaziak. Már egy ideje megvannak. Körülbelül 80 ezer méhem van, és évente több száz üveg mézet készítünk”

– mesélte az énekesnő. 

Persze az új hobbi mögött is elsősorban a gyerekek állnak. Beyoncé lurkói ugyanis elég allgergiásak, amire a házi méz a legjobb orvosság. Éppen ezért a sztár szinte minden nap foglalkozik a kaptárakkal és örömmel készít „folyékony aranyat”, sőt, ki tudja, még az is lehet hogy piacra kerülnek a Bey-féle kézműves mézek. 

A díva az interjúban mesélt még az elmúlt időszakról is. Állítása szerint a karantén sok változást hozott az életében és kifejezetten élvezi, hogy picit lelassult körülötte minden. Jelenleg egyébként nagylánya, Blue Ivy karrierjét egyengeti, illetve a Disney projektjeire koncentrál.

Borítókép: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria