Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kylie Jenner szexi Power Rangernek öltözött halloweenra – videó

Kylie Jenner szexi Power Rangernek öltözött halloweenra – videó

Színes

Kylie Jenner szexi Power Rangernek öltözött halloweenra – videó

Színes

Baranyecz János 04:40

A közel 200 millió követővel rendelkező Kylie Jenner még a szörnyekkel harcolós Power Rangerst is dögösen pucsítva idézi fel.

A dollármilliárdos Kylie Jenner nem csupán üzletemberként, de influencerként is tekintélyes sikereket ér el, hiszen szinte mesteri szintre fejlesztette az instázást, és rengeteg fiatal lány szeretne pontosan olyan lenni, mint ő. Ez nem biztos, hogy annyira jó ötlet, hiszen ekkora hatalom felfoghatatlan gondokkal és feszültséggel jár, éppen ezért kell viszonylag sűrűn lazítani – mondjuk egy halloween bulival.

Kylie Jenner összeszedte hasonlóan csinos barátnőit, és közös jelmezt választottak halloweenra, amivel furcsa módon most nem cukiskodni akartak, hanem inkább a '90-es évek egyik gagyi, de ízig-vérig ikonikus sorozatát, a Power Rangerst vették elő, hogy különböző színekben, feneküket kinyomva pompázzanak a feszülős ruháikban.

Elég furcsa, hogy egy ilyen régi, és semmiképp sem releváns alkotáshoz nyúlt a világsztár, hiszen nehezen lehet elképzelni, hogy a verekedős, robotos, átalakulós Power Rangers ennyire mély nyomot hagyott benne annak idején. Az biztos, hogy Kylie Jennernek még ez is jól áll – főleg, hogy ő lett a Piros Ranger, vagyis a csapat vezére –, de neki nincs szüksége kosztümre ahhoz, hogy kizárólag rá figyeljenek az emberek.

Itt lehet megnézni Kylie Jenner és a squad rövid szexizését:

Borítókép: Kylie Jenner / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP