promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves új kinézete egyenesen sokkolta a rajongókat – fotók
Borítókép:  Keanu Reeves / Jean-Baptiste LACROIX / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A John Wick-széria sztárja, Keanu Reeves már évek óta főleg hosszú hajjal, és szakállal szerepel filmjeiben, de most szinte teljesen felismerhetetlenné vált egy szerep kedvéért.

Sokak kedvencének számít Keanu Reeves, aki olyan alkotásokkal hódította meg a közönség szívét, mint például a Mátrix-trilógia, Constantine, a démonvadász, Az ördög ügyvédje, vagy a kőkemény John Wick-filmek. Az utóbbi időszakban tekintélyes méretű szakállat, és nagyjából vállig érő frizurát növesztett, és a legtöbben már így szokták meg őt, de most új megjelenéssel lepett meg minket, ráadásul az is kiderült, hogy miért.

Berlinben sikerült lefotózni Keanu Reevest, akinek teljesen eltűnt az arcszőrzete, és a hajkoronája is, így pontosan úgy néz ki, mint az 1999-ben bemutatott Mátrixban, mikor belecsöppent a szörnyű valóságba – és ez nem véletlen, ugyanis most is a Mátrix negyedik része miatt kellett megváltoztatnia a külsejét, hogy ismét Neo bőrébe bújhasson.

Jelenleg ezerrel forgatják a Mátrix izgalmasnak ígérkező folytatását, amiben a rajongók legnagyobb örömére Carrie-Anne Moss is visszatér, Keanu Reeves friss kinézete pedig arra utal, hogy nem csupán szimulációként fog szerepelni a műben, hanem rendesen is.

A készítők állítólag megint forradalmasítani fogják a hollywoodi filmgyártást, és rendkívül jó a forgatókönyv, szóval nem csupán a színész szokatlan megjelenése miatt várhatjuk a 2021. december 21-én esedékes bemutatót, hanem a különleges élmény miatt is.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képeket, amik elég heves reakciókat váltottak ki az emberekből, hiszen hatalmas a változás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás