promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Wahlberg pornóbajusszal sokkolta rajongóit – videó
Borítókép:  Mark Wahlberg / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood egyik ügyeletes „jó pasija” Mark Wahlberg, aki most egy igazán furcsa bajusszal rontott megjelenésén, de szerencsére jó oka volt erre.

Az olasz meló, Ted és többek között a Transformers-széria sztárja, Mark Wahlberg híres a szinte tökéletes fizikumáról, hiszen rengeteg időt tölt edzéssel, és nagyon fontos számára az egészséges életmód. Viszont bármilyen összképet el tud rontani egy meglehetősen előnytelen arcszőrzet, és ezt a színész legújabb videója is bizonyítja, amivel rendesen meglepett mindenkit.

Mark Wahlberg igazi klasszikus pornóbajuszt növesztett, de nem véletlenül, hiszen már ezerrel forgatják Tom Hollanddal a nagysikerű Uncharted-játéksorozat filmadaptációját, ahol az általa alakított Victor „Sully” Sullivan is ilyen kinézettel bír.

A híresség pontosan tudja, hogy mennyire nem áll jól neki ez a bajusz, és állítólag csupán az alkotás egyes jeleneteiben fog így szerepelni – ezzel tisztelegve a játékok előtt –, de valószínűleg akkor is kap majd pár humoros beszólást emiatt.

Az biztos, hogy a 2021. július 16-án érkező Uncharted nagyon látványos és izgalmas lesz, hiszen modern kincsvadászokról szól, akiket különleges helyekre hív a kalandvágy, ráadásul Tom Holland és Mark Wahlberg mellett még Antonio Banderas is feltűnik majd, a rendező pedig nem más, mint a Venom és a Zombieland készítője, Ruben Fleischer, szóval van miért várnunk.

Itt lehet megnézni Mark Wahlberg pornóbajuszát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás