Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mark Wahlberg pornóbajusszal sokkolta rajongóit – videó

Mark Wahlberg pornóbajusszal sokkolta rajongóit – videó

Színes

Mark Wahlberg pornóbajusszal sokkolta rajongóit – videó

Színes

Baranyecz János 09:39

Hollywood egyik ügyeletes „jó pasija” Mark Wahlberg, aki most egy igazán furcsa bajusszal rontott megjelenésén, de szerencsére jó oka volt erre.

Az olasz meló, Ted és többek között a Transformers-széria sztárja, Mark Wahlberg híres a szinte tökéletes fizikumáról, hiszen rengeteg időt tölt edzéssel, és nagyon fontos számára az egészséges életmód. Viszont bármilyen összképet el tud rontani egy meglehetősen előnytelen arcszőrzet, és ezt a színész legújabb videója is bizonyítja, amivel rendesen meglepett mindenkit.

Mark Wahlberg igazi klasszikus pornóbajuszt növesztett, de nem véletlenül, hiszen már ezerrel forgatják Tom Hollanddal a nagysikerű Uncharted-játéksorozat filmadaptációját, ahol az általa alakított Victor „Sully” Sullivan is ilyen kinézettel bír.

A híresség pontosan tudja, hogy mennyire nem áll jól neki ez a bajusz, és állítólag csupán az alkotás egyes jeleneteiben fog így szerepelni – ezzel tisztelegve a játékok előtt –, de valószínűleg akkor is kap majd pár humoros beszólást emiatt.

Az biztos, hogy a 2021. július 16-án érkező Uncharted nagyon látványos és izgalmas lesz, hiszen modern kincsvadászokról szól, akiket különleges helyekre hív a kalandvágy, ráadásul Tom Holland és Mark Wahlberg mellett még Antonio Banderas is feltűnik majd, a rendező pedig nem más, mint a Venom és a Zombieland készítője, Ruben Fleischer, szóval van miért várnunk.

Itt lehet megnézni Mark Wahlberg pornóbajuszát:

Borítókép: Mark Wahlberg / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP