promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után felmondott Winkler Róbert, a Totalcar alapítója
Borítókép:  Winkler Róbert / via mindenszo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepte a közönséget Winkler Róbert, hiszen bejelentette, hogy hétfőn beadta a felmondását, így távozik a Totalcar vezető szerkesztői pozíciójából.

2000-ben indult a Totalcar nevű, autós témákkal foglalkozó oldal, aminek egyik alapítója Winkler Róbert volt. Később a TV2-n azonos címmel futó, nagysikerű műsort is ő vezette, az utóbbi években pedig elindított egy már 70 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornát, amin többek között különleges sörökről beszél. Egészen október 26-ig ő volt a Totalcar vezető szerkesztője, de most kiderült, hogy felmondott.

„A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán – analóg változatban is. (Találgatni nem ér, illetve ér, de nem most mondom el a megfejtést.) Aztán Budaházy mama szkíta boltjában vettem a lányomnak egy kis karikás ostort a gyerekkorbács osztályon, mert nagyon vágyott már rá. Persze nem játszott vele, csak én vágtam hókon magam a garázsban. Jutubé csatornám mindeközben zavartalanul üzemel, mindjárt jön például egy Oktoberfest-csoportteszt”

– írta közösségi oldalán Winkler Róbert.

Nem kell aggódni, nem tűnik el a híresség, hiszen ugyanúgy fog videózni, a rajongók pedig a hozzászólások alapján teljes mértékben megértették a döntését. Sok kommentelő úgy véli, hogy a vezetőség miatt mondott fel Winkler Róbert, de ez persze csak feltételezés, és egyedül az biztos, hogy a közönségnek nagyon fog hiányozni, hiszen többek között neki köszönhető, hogy a Totalcar ennyire népszerű lett.

Itt látható a bejelentés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás