promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták Szabó Győzőt
Borítókép:  Szabó Győző / szinhaz.org
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Petőfi Rádió arról tájékoztatta a hallgatókat, hogy Szabó Győző már nem lesz a Talpra magyar műsorvezetője, és az is kiderült, hogy miért.

Szabó Győzőt rengetegen kedvelik, hiszen remek színész, aki számos ismert alkotásban is feltűnt már, ráadásul rengeteg hollywoodi hírességnek kölcsönzi az összetéveszthetetlen hangját. Mostanában viszont sajnos rengeteg szörnyű dolog történik vele, hiszen pár hete elveszítette az édesanyját.

A sztár most ismét rossz hírt kapott, hiszen a Blikk cikkéből kiderül, hogy megválnak tőle az egyik lényeges munkahelyén:

a rajongók többé nem hallhatják Szabó Győzőt a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorában, mivel a nagy megújulás következtében már nem tartanak igényt a munkájára, így elválnak az útjaik.

Ettől függetlenül sok sikert kívánnak neki, és a továbbiakban Harsányi Levente, illetve Bikfalvi Tamás csinálják a show-t minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között, szóval nem maradnak szórakozás nélkül a hallgatók. Szabó Győző pedig az RTL Klub Made in Karantén című műsorának az egyik zsűritagja, így nem kell aggódniuk a kedvelőinek, hiszen hetente legalább egyszer láthatják őt a képernyőn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás