promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: töltődj fel, mert jövő héten lehet jönnek a kihívások
Borítókép:  Eric Audras / Onoky / Photononstop via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hosszú hétvége utolsó napján nem árt pihenni egy nagyot, persze azért mutatjuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon kapkodós lehet a napod, szóval vissza kell vegyél a tempóból. Ha nem teszed, akkor hibákat követhetsz el, de még saját magadat is becsaphatod, ami bosszúságot fog okozni később. Most el tudsz simítani egy családi konfliktust is, de ehhez az kell, hogy nyugodtan át tudd gondolni a dolgot. A jövő heted simán indulhat, csak tartsd egy kis szünetet este.

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy minden rendben van körülötted, de jobban a mélyére kellene látnod a dolgoknak. Lehet, van valamilyen megbújó probléma a környezetedben, amit nem veszel észre. Próbáld meg felfedezni, mielőtt elburjánzik. Alapból nagyon jó hangulatban vagy, és kimagasló teljesítményekre vagy képes.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tele vagy energiával ezen a hétvégén, és még jobban fel tudsz töltődni. Pont ezért nem is igazán tűröd, ha korlátozni próbálnak, vagy ha alkalmazkodnod kell dolgokhoz, emberekhez. Nincsen ezzel semmi baj, járd a saját utadat. Legyél türelmes, hiába csábít a könnyebb út. A hirtelen hozott döntéseid csak konfliktust tudnak szülni a jövő héten.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindenképpen több időt kellene töltened a barátaiddal. Próbálj meg időt szakítani rájuk, még akkor is, ha nagyon be vagy táblázva. Jó tanácsokat adhatsz, és kaphatsz tőlük. A beszédtémákból most aztán tényleg nem tudtok kifogyni. Persze fordíts időt a pihenésre is, azt semmiképpen ne hanyagold el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon ki akarsz mozdulni a négy fal közül, de ha már van családod, ez egy nehéz dolog lesz. Ilyenkor nem is jó ötlet rájuk erőltetni az akaratodat, inkább beszéld meg velük, hogy tartasz egy külön estét a barátokkal. Neked mindenképpen szükséged lenne erre. Kedves és nagyvonalú tudsz lenni ezen a napon, szóval használd ki, nyűgözd le a többieket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Csodálatosan alakulhat a napod, ha odafigyelsz mindenre már a kezdetektől fogva. Amibe ma belekezdesz, az sikerrel végződhet. Arra azért figyelj, hogy ne fényezd magad túlzottan, mert még ellenszenvet váltasz ki másokból. Inkább próbáld átragasztani a többiekre a pozitív energiáidat és motiválni őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj jobban magadra, mert ingerlékeny és türelmetlen lehetsz a környezeteddel. Jobb, ha nem vágsz bele semmilyen nagyobb kihívásba. Ha megpróbálod fegyelmezni magad, akkor egy nyugodt nap várhat rád. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, és csak magaddal foglalkozz – töltődj fel végre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha a napokban konfliktusod volt valakivel, akkor éppen itt az ideje, hogy kibéküljetek. Igazi békére van szükséged ezen a hosszú hétvégén, hogy minden nyugodt legyen körülötted. Így tudsz a legjobban felkészülni a jövő heti kihívásokra. Lassan pozitívabban fogod látni a dolgokat, csak adj magadnak egy kis időt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jól gondold át, nem feledkeztél-e meg valamiről. Eléggé szétszórt voltál az utóbbi időben. Ha fontos dolog, talán még el tudod rendezni, különben a hosszú hétvége utolsó napján ezen fogsz aggodalmaskodni. Utána mindenképpen ki kellene kapcsolnod az agyad, mert nagyon felesleges dolgokkal terhelted le mostanság.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé le vagy merülve, szóval ideje lenne feltöltődnöd. A legfontosabb talán az, hogy kialudd magad rendesen. Elégedetlenkedő emberek bukkanhatnak fel a környezetedben. Jobb, ha semmilyen negatív kritikát nem veszel magadra, mert nem igazán lesz igazuk. Na hagyd senkinek, hogy leszívja a megmaradt energiáidat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet van valami konfliktus közted és a párod között, ami már jó ideje húzódik. A hosszú hétvége utolsó napja jó lehet arra, hogy tisztázzatok mindent, és őszintén beszéljetek egymással. Közösen mindent meg tudtok oldani. Ha szingli vagy, akkor lehet inkább nem a társkereséssel, hanem a jövő heti kihívásokkal kellene foglalkoznod.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon kiegyensúlyozott lehetsz ma. A vidámság és az öröm uralkodhat körülötted, ha engedsz neki. Fontos, hogy mindenkivel beszélgess őszintén, és ne titkolj el semmit. Ha nem teszed, akkor félreértésekbe bonyolódhatsz. Most a gondokat is félre tudod söpörni az életedből erre a napra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás