Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meg kellett műteni Arnold Schwarzeneggert – képek

Meg kellett műteni Arnold Schwarzeneggert – képek

Színes

Meg kellett műteni Arnold Schwarzeneggert – képek

Színes

Baranyecz János 12:12

Elég komoly beavatkozáson esett át a Terminátor sztárja, Arnold Schwarzenegger, hiszen új aortabillentyűt kapott Cleveland orvosaitól.

Arnold Schwarzenegger ugyan remek formában van, de már 73 éves is elmúlt, ezért sajnos egyre többször szorul orvosi ellátásra. A rajongók persze folyamatosan aggódnak érte, hiszen nélküle nem lenne olyan szórakoztató ez a világ, és a színész pontosan tudja, hogy mennyien szeretik őt, ezért most megosztotta követőivel, hogy megint műteni kellett, de már szerencsére jobban van.

„A Cleveland Klinikának köszönhetően lett egy új aortabillentyűm, ami illik az előző műtétnél kapott új pulmonális billentyűmhöz. Fantasztikusan érzem magam, és már Cleveland utcáin is sétálgattam, ahol megcsodáltam a gyönyörű szobrokat. Köszönöm az összes dokinak és nővérnek a csapatomban!”

– írta Arnie, aki a beavatkozás utáni fotó mellé pár városnézőset is mellékelt, hogy tényleg mindenki megnyugodjon.

Patrick nevű fia rögtön lőtt is egy poént, hiszen arra kérte kommentben édesapját, hogy a műtét után most kivételesen ne kezdjen el egyből edzeni. Látszik, hogy Schwarzenegger mennyire szívós, ráadásul a jelek szerint még újult erőre is kapott, ami jól fog jönni neki, hiszen hamarosan egy izgalmasnak ígérkező sorozatban láthatjuk őt.

Itt lehet megtekinteni Arnold Schwarzenegger bejegyzését:

Borítókép: Arnold Schwarzenegger / NICHOLAS KAMM / AFP