promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Keaton kőkeményen leoltotta a többi Batman-színészt – videó
Borítókép:  Batman szerepében Michael Keaton / WARNER BROS. / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Talán örökké vita tárgya lesz, hogy ki a legjobb Batman, de most Michael Keaton mindössze egyetlen szóval végérvényesen, könyörtelenül lezárta a témát.

Az 1989-ben bemutatott, gigantikus sikert aratott Batman című filmben, és annak folytatásában alakította a denevérembert Michael Keaton, aki egy egész generációval ismertette meg a legendás képregényhőst, így sokak szemében ő számít az igazi Batmannek. Utána még többen is felvették a feszülős denevérjelmezt, hiszen például Ben Affleck, Christian Bale, Val Kilmer és George Clooney is szerencsét próbált a karakter bőrében, hamarosan pedig Robert Pattinsonon a sor.

A rajongók között folyamatos a harc, hogy ki is a legjobb Batman, hiszen A sötét lovag-trilógia miatt sokan Christian Bale-t imádják, de van, aki szerint pont, hogy Ben Affleck kicsit keményebb verziója a nyerő, meg persze Michael Keaton neve is folyamatosan jelen van. A színész most Jimmy Kimmelnek adott egy interjút, ahol a világ összes magabiztosságával válaszolt a műsorvezető örökérvényű kérdésére:

„– Michael, ki volt a legjobb Batman?
– Én”.

Az arcából kiindulva komolyan is gondolta, és ezzel sokan egyet tudnak érteni, de ha minden jól megy, akkor hamarosan a The Flash saját filmje mindenkinek megkönnyíti a helyzetét, ugyanis állítólag közösen fog szerepelni benne Michael Keaton, Christian Bale és Ben Affleck is.

Bár Michael Keaton nem erősítette meg, hogy visszatér Batmanként, de azt azért elárulta, hogy tényleg folynak a tárgyalások.

Ben Affleck jelenléte úgy néz ki, hogy már biztos, Christian Bale pedig egyetlen feltételhez kötötte a dolgot, és mondani sem kell, hogy elképesztő lenne egyszerre látni őket. A közönség persze nagyon izgatott, és már csak az kéne, hogy Val Kilmer, illetve a mellbimbós Batman, George Clooney is feltűnjön a 2022-ben érkező The Flash-ben, hiszen úgy lenne az igazi.

Itt lehet megnézni a teljes interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás