promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Mercédesz teljesen meztelenre vetkőzött – válogatás
Borítókép:  Mészáros Mercédesz offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mészáros Mercédesz lesz a főszereplő, de Irina Shayk is meztelenül pózolt, Violet Summersnek meg nem hiányozna sok hozzá.

A magyar származású modell és színésznő újabban Kanadában kamatoztatja a tudását. Nem ez az első alkalom, hogy teljesen meztelenre vetkőzik a követői nagy örömére. A csodálatos testű lány most nem egy szobában, hanem a tengerparton dobott le magáról mindent.

Mivel rég jártunk nála, így nem elég egyetlen képpel kielégítenünk a válogatás rovatunk rajongóit. Természetesen itt is meztelen, ha azt a gyűrött fehér felsőt nem nézzük.

Az orosz szupermodell, Irina Shayk is pucérra vetkőzött, méghozzá a csehszlovák Vogue magazin novemberi számának címlapján. A 34 éves Irina csempedarabokkal takarja el azokat a részeket, amiket nem kíván a világ elé tárni.

Végezetül jöjjön Violet Summers, aki modell, de szívesen teljesíti a rajongók egyedi fantáziáit is, ha úgy van. A csaknem 9 milliós követőtábor egyáltalán nem véletlen, mivel a 20 éves lány egyszerűen minden megjelenésével robbantani tud.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás