Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mészáros Mercédesz teljesen meztelenre vetkőzött – válogatás

Mészáros Mercédesz teljesen meztelenre vetkőzött – válogatás

Színes

Mészáros Mercédesz teljesen meztelenre vetkőzött – válogatás

Színes

BTP 08:08

Mészáros Mercédesz lesz a főszereplő, de Irina Shayk is meztelenül pózolt, Violet Summersnek meg nem hiányozna sok hozzá.

A magyar származású modell és színésznő újabban Kanadában kamatoztatja a tudását. Nem ez az első alkalom, hogy teljesen meztelenre vetkőzik a követői nagy örömére. A csodálatos testű lány most nem egy szobában, hanem a tengerparton dobott le magáról mindent.

Mivel rég jártunk nála, így nem elég egyetlen képpel kielégítenünk a válogatás rovatunk rajongóit. Természetesen itt is meztelen, ha azt a gyűrött fehér felsőt nem nézzük.

Az orosz szupermodell, Irina Shayk is pucérra vetkőzött, méghozzá a csehszlovák Vogue magazin novemberi számának címlapján. A 34 éves Irina csempedarabokkal takarja el azokat a részeket, amiket nem kíván a világ elé tárni.

Végezetül jöjjön Violet Summers, aki modell, de szívesen teljesíti a rajongók egyedi fantáziáit is, ha úgy van. A csaknem 9 milliós követőtábor egyáltalán nem véletlen, mivel a 20 éves lány egyszerűen minden megjelenésével robbantani tud.

Borítókép: Mészáros Mercédesz offical