promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Péniszképekkel bombázták Medveczky Ilonát
Borítókép:  Medveczky Ilona / via life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már 79 éves az ország egyik legismertebb táncosa, Medveczky Ilona, aki kipróbálta a netes társkeresést, de szerelem helyett férfi nemi szervek fotóival gazdagodott.

Volt idő, mikor befolyásos üzletemberek, politikusok, sportolók, színészlegendák versengtek Medveczky Ilona kegyeiért, aki tánctudásával, kisugárzásával, megjelenésével szinte az egész világot megbabonázta, de ma mégis magányosan él, hiába kopogtatnak most is többen az ajtaján. A Blikknek nyilatkozott erről a művésznő, aki azt is elárulta, hogy már csak jó szívvel gondol vissza régi kedveseire.

„Voltam férjnél is, sokan kérték meg a kezem, de hiába volt több száz udvarlóm, életem végére egyedül maradtam. Gyermekem nem született, pedig szerettem volna, és egy kezemen meg tudom számolni, hány embert tudnék hívni, és jönne is, ha bármire, akár csak egy pohár vízre lenne szükségem. Persze, nem panaszkodni akarok, hálás vagyok azoknak, akik a barátaim és minden körülmények között mellettem állnak, de társ nélkül lenni nem könnyű helyzet...”

– mesélte Medveczky Ilona.

A híresség most is meghökkentően jó formában tartja magát, ráadásul barátai még egy társkereső oldalra is regisztrálták őt, hátha ott talál rá a szerelem, de sajnos nem járt szerencsével. Sőt, gyorsan meg is tapasztalta a modern udvarlási szokásokat, hiszen rögtön péniszképeket küldözgettek neki, ami egyből el is vette a kedvét az egésztől:

„Előfordult, hogy a férfiak az intim testrészükről küldtek fotót, amit egyszerűen nem is értettem. Miért gondolja valaki, hogy ez illő vagy hogy ezzel imponálni lehet egy hölgynek? Természetesen ezeket a leveleket válaszra sem méltattam”.

Medveczky Ilona azt is elárulta, hogy nem sok esélyt lát arra, hogy ismét meghódítja valaki a szívét, mivel nem akarja feladni a függetlenségét, illetve nem szeretne másoknak megfelelni. Ettől függetlenül persze nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.

„Soha ne mondd, hogy soha, de mégis úgy gondolom, hogy egy kellemes, romantikus, átbeszélgetett vacsoránál több már szóba sem jöhet nálam. Korábban is az volt a baj, hogy nem akartam feladni magam egy kapcsolatért, nem akartam mindig én alkalmazkodni, nem lehetett betörni. Ez most sincs másképp. Az, hogy én valakit az ágyamba fogadjak, kiszolgáljak, már teljesen kizárt”

– osztotta meg a sztár.

Jövő márciusban lesz 80 éves Medveczky Ilona, és minden vágya, hogy egy Kossuth-díjjal lepjék meg őt, hiszen elmondása szerint már megérdemelné, mivel több évtized alatt eleget tett le az asztalra, és nincs olyan ember, akinek ne ő jutna az eszébe, ha a táncról van szó – ezzel a kijelentéssel pedig nehezen lehet vitatkozni, hiszen tényleg egy igazi legendáról van szó a táncművészetek terén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás