promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar férjre vágyik Cicciolina
Borítókép:  Cicciolina / youtube.com (via maszol.ro)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykori pornósztár, Cicciolina a tervek szerint hosszú idő után visszaköltözik Magyarországra, ahol az a célja, hogy megtalálja egy magyar férfiban a szerelmét.

Staller Ilona, vagyis Cicciolina a felnőtt filmekben való szereplésével robbant be a köztudatba még évtizedekkel ezelőtt. Azóta elég kalandos utat járt be, hiszen még politikusként is próbálkozott Olaszországban, ahol már nagyon hosszú ideje lakik. Most viszont arról ír a Bors, hogy a híresség Magyarországra vágyik, ráadásul különleges célokat dédelget a keblein.

Kiderült, hogy három értékes ingatlant is árul Olaszországban a 68 esztendős Cicciolina, de még sajnos nem járt sikerrel az eladásukban. Ettől függetlenül hamarosan hazajön, hogy megnézzen pár ingatlant Buda elegánsabb részein, meg persze azért, hogy meglátogassa a nővérét. Hosszú távon viszont ennél sokkal komolyabb tervei is vannak Magyarországgal kapcsolatban, hiszen éppen élete szerelmét keresi.

„Volt néhány rövidebb kalandom, de egy 2-3 hónapos románc az én koromban már nem ad biztonságot. Igazi társra vágyom, aki intelligens, kedves, és udvarias. Utoljára 17 évesen volt dolgom magyar férfival, de arra vágyom, hogy a hazámban találjam meg a boldogságot. Jó lenne még egyszer férjhez mennem”

– mesélte Staller Ilona, aki azt is elárulta, hogy a legutóbbi fiatal párja sajnos hűtlen volt hozzá, ezt pedig megbocsáthatatlannak tartja.

Ezek alapján pedig nagyon izgulhatnak a magyar férfiak, hiszen Cicciolina kifejezetten nálunk szeretne férjet találni magának, miután végre eladta az ingatlanjait, és nyugodtan le tud telepedni a fővárosban. Addig is, akinek hiányzik a művésznő, az instán követheti őt, ahol például ehhez hasonló fotókat oszt meg magáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás