Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Börtönbe kerülhet Cicciolina

Börtönbe kerülhet Cicciolina

Színes

Börtönbe kerülhet Cicciolina

Színes

Baranyecz János 20:20

Komoly problémája akadt az egykori pornósztárnak, Cicciolinának, ugyanis a New York-i bíróság újranyitotta az emberrablási ügyét, ezért ismét nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Staller Ilona, vagyis Cicciolina szörnyű dologgal szembesült, mikor több évtizede elvált férjétől, Jeff Koonstól, hiszen a New York-i bíróság az édesapának ítélte közös gyermeküket, Ludwigot, amit azzal indokoltak, hogy a pornósztár a foglalkozásából adódóan nem lehet jó édesanya. Cicciolina ezért 1992-ben elkeseredett lépésre szánta el magát, és magával vitte – vagyis elrabolta – kisfiát, hogy ne szakítsák el tőle.

Hatalmas botrány lett az esetből, de végül az Emberi Jogok Európai Bírósága 2009-ben megerősítette, hogy Cicciolina nem követett el bűnt, viszont a New York Állami Legfelsőbb Bíróság által kiadott letartóztatási végzés nem került visszavonásra. Most újra napirendre került ott az ügy, és megint érvénybe lépett a nemzetközi elfogatóparancs, ezért ha a híresség belépne az Egyesült Államok területére, valószínűleg egyből lecsuknák.

„A hír sajnos igaz, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellenem, újra. Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék”

– árulta el a Ripostnak Cicciolina.

Az egykori felnőtt filmes színésznő már nagyon szeretné, ha pont kerülne az ügy végére, hiszen elég megterhelő, hogy hosszú évtizedek után is még mindig tart, de az ügyvédje jelenleg is azon van, hogy megoldódjon a dolog, és a nemzetközi elfogatóparancsot is gyorsan visszavonják Cicciolina ellen.

Borítókép: Cicciolina / TV2 (via blikk.hu)