Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyerő páros: Rácz Jenő semmit sem bánt meg a műsorban

Nyerő páros: Rácz Jenő semmit sem bánt meg a műsorban

Színes

Nyerő páros: Rácz Jenő semmit sem bánt meg a műsorban

Színes

Toronicza Péter 12:12

Rácz Jenő szerint egy életre szóló élményen vannak túl a párjával, Gyuricza Dórival, de azért nem volt könnyű.

Tele volt izgalmakkal az RTL Klubon futó Nyerő páros mostani évada, amit Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyertek meg.

A Michelin-csillagos szakács és a párja az RTL Klub Reggeli című műsorában meséltek az élményeikről. Szó volt a végső feladatról is, ahol Járai Mátéval és kedvesével küzdöttek meg – esküvő ruhában kellett állniuk, miközben szakadt rájuk az eső, így egyre hidegebb lett, és egy szélgéppel is nehezítették a kihívást a készítők. Ebből végül Jenőék jöttek ki győztesen.

„Az a helyzet, hogy amikor az ember elkezd így kihűlni, akkor a végtagjaiból a vér elkezd távozni a belső szerveibe. Nekem a lábujjam elkezdett zsibbadni, aztán az egész lábfejem, a térdem. Az durva volt…”

– mesélte Rácz Jenő aki szerint voltak nagyon kemény pillanatok, és tényleg kifogott rajtuk néhány feladat. Aztán jött a kérdés, hogy A Konyhafőnök zsűritagja megbánt-e valamit.

„Semmit nem változtatnánk azon, amit csináltunk, vagy ahogyan tettük. Ez az egész játék a felnagyított mása volt a valódi életnek, az emberekben lévő érzelmekkel, érzésekkel: düh, becsvágy, féltékenység, szeretet, boldogság”

– tette hozzá Jenő, aki szerint az egész játék csak megerősítette a kapcsolatukat Dórival.

A Michelin-csillagos szakács előtt lesz kihívás bőven a műsor után is, mivel novemberben nyitja meg az éttermét, ahol rengeteg időt fog majd eltölteni, a főnyereményt pedig félreteszik. 

Borítókép: RTL Klub offical