promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson megmutatta, hogy gyerekként nyúlfoga, és mikrofonfrizurája volt – kép
Borítókép:  Dwayne Johnson / Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte hihetetlen, hogy az izompacsirta világsztár, Dwayne Johnson így nézett ki kölyökként, és végül hivatalosan is a világ legszexibb férfija lett belőle.

Mindig számíthatunk Dwayne Johnsonra, ha egy látványos, agyatlan, szórakoztató filmre vágyunk, hiszen ő az egyik utolsó hollywoodi akcióhős, aki kigyúrt testével és egyszerű poénjaival folyton meghódítja a nézők szívét. A színész most felfedte, hogy elég hosszú utat tett meg idáig, hiszen ha megnézzük a cuki fiatalkori képét, akkor eszünkbe se jutna, hogy évtizedekkel később ő lesz a szórakoztatóipar egyik legsikeresebb embere.

„Visszatekintés hétéves koromra Hawaii-on, amikor csak úgy árasztottam magamból a lazaságot a nyúlfogammal, az aloha ingemmel, és amúgy MIAFRANC történt a mikrofonfrizurámmal, hogy az egyik oldalon laposabb? Naná, hogy ebből a csődörből lett a világ legszexibb férfija”

– írta poénosan Dwayne Johnson a most kirakott retro fotójához.

Az utolsó mondata nem nagyképűség akart lenni, hiszen 2016-ban a People magazinnak köszönhetően tényleg elnyerte ezt a hatalmas elismerést, és hivatalosan is az év legszexibb férfijává vált, szóval volt értelme annyi időt a konditeremben töltenie.

Dwayne Johnson természetesen továbbra is rendkívül elfoglalt, hiszen jelenleg rengeteg filmen dolgozik, de a rajongókra szerencsére mindig van ideje, így most például a fent említett képpel mosolyogtat meg minket, hogy lássuk, senki sem születik szupersztárnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás