promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson elárulta, hogy melyik elnökjelöltet támogatja – nem kellett volna
Borítókép:  Dwayne Johnson / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig nem igazán politizált Dwayne Johnson, de most elmondta, hogy kire fog szavazni az idei amerikai elnökválasztáson, aminek meg is lett az eredménye.

Többször is viccelődött már azzal Dwayne Johnson, hogy egyszer ő lesz az Egyesült Államok elnöke, sőt, arra is volt példa, hogy az egyik szónoklata után simán esélyes lett volna, ha valóban indul a választáson. Eddig nem folyt bele túlzottan a dologba, hiszen az emberek a hátuk közepére sem kívánják a politizáló hírességeket – most viszont mégis elhatározta magát, és a nyilvánosság előtt támogatta az egyik jelöltet.

Dwayne Johnson egy videóban jelentette be, hogy ő a demokratákra, vagyis Joe Biden-Kamala Harris párosra fog szavazni az idei elnökválasztáson, és ez nem meglepő, hiszen volt, hogy keményen bírálta Donald Trump döntéseit. Viszont a közönség reakciójával lehet, hogy nem számolt, ugyanis rengetegen elkezdték támadni őt.

A YouTube-ra feltöltött bejelentésnél a visszajelzések nagyjából fele negatív, és többen is írták, hogy nagyot csalódtak a színészben, szóval valószínűleg valamilyen szinten hatással lesz ez a filmes pályafutására is. Ezért nem érdemes ilyen témákban ekkora erőbedobással, nyíltan állást foglalnia egy celebnek, mivel hatalmas részét elveszítheti emiatt a közönségének.

Bár az is lehet, hogy komoly, hosszútávú terve van Dwayne Johnsonnak, és ezzel a lépéssel csak a politikai pályáját szerette volna megalapozni, szóval felkészült egy ehhez hasonló fogadtatásra. Ettől függetlenül úgy látszik, hogy nem igazán vesztett az Instagram-követői közül, ami elég jó jelnek számít, így egy napon akár ő válthatja majd az idei győztest.

Itt lehet megnézni a világsztár videóját Joe Biden és Kamala Harris társaságában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás