promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tátva marad a szád Madonna új hajszínétől
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába fordult legutóbb komoly témával követőihez Madonna, az énekesnő új külseje elterelte a rajongók figyelmét. A világsztár búcsút intett szőke fürtjeinek. 

Az Instagramra posztolt képek alá záporoztak is a kommentek az új hajszín miatt. Egy biztos, nem egy szokásos árnyalatot választott a popdíva. Ami elsőre eszünkbe jut a frizura színéről, az a rágógumi. 

A 62 éves énekesnő mostanában nem először vágja ki a biztosítékot. Legutóbb David Guetta osztott meg elképesztő sztorit a popzene nagyasszonyáról.  

A DJ elárulta, hogy pár éve Madonna azért nem volt hajlandó vele dolgozni, mert a lemezlovas horoszkópja nem volt szimpatikus a dívának. 

Az énekesnő azóta sem reagált a történetre, valószínűleg legfoglalják a róla készülő film előmunkálatai. A sztori már megvan, melynek középpontjában szerencsére nem Madonna új hajszíne fog állni, hanem a zene. 

„A popsztár Diablo Cody Oscar-díjas forgatókönyvíróval dolgozik együtt. A történet azt kívánja bemutatni, hogyan jutott el Madonna New York rozsdaövezetéből a nemzetközi sztárvilágig–

–  írja a BBC.

Reméljük, hogy a forgatásra visszatérhetnek a legendás szőke fürtök. Ti mit gondoltok, jól áll a rágógumi-rózsaszín az énekesnőnek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás