Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sikerült a legelőnytelenebb lesifotót összehozni Billie Eilish-ről

Sikerült a legelőnytelenebb lesifotót összehozni Billie Eilish-ről

Színes

Sikerült a legelőnytelenebb lesifotót összehozni Billie Eilish-ről

Színes

BTP 07:07

Billie Eilish most aztán tényleg nem takargatta a testét, és otthoni szerelésben ugrott ki az utcára.

Billie Eilish decemberben lesz 19 éves, de már most olyan sikerek vannak mögötte, hogy felfogni is hihetetlen. Öt Grammy-díj, BRIT Award, Oscar-gálás fellépés, és hát estig lehetne sorolni, miket ért el az amerikai énekesnő.

Mivel túl híres, így az emberek többsége továbbra sem a zenéjével, hanem a kinézetével lesz elfoglalva. Billie sokszor emelte fel a hangját a testszégyenítés miatt, és továbbra is kiáll amellett, hogy a teste mindenkinek a magánügye.

Az énekesnő azért is jár bő ruhákban, hogy ne a kinézetére figyeljenek, mivel emiatt többször is volt lelki törése. Az exei mellett például sosem érezte magát kívánatosnak, mivel ezt senki sem éreztette vele igazán.

Billiet már túl sokan nyaggatták azért, hogy mi lehet a bő ruhák alatt, így egyszer fogta magát, és megmutatta milyen az, ha ez a lány topban van.

Úgy néz ki az énekesnőt nem érdekli mások véleménye, mivel Billie simulós topban, rövidnadrágban, zokniban és papucsban ugrott le az utcára. Valahogy mi is így nézhetünk ki, amikor egy nyári vasárnap sietünk el még valamiért a boltba.

Szóval az extrém ruhák után aki látni akarta a teljesen hétköznapi Billiet, az most őrülhet. A bulvár világa azt mondja erre, hogy előnytelen, pedig igazából tényleg csak egyszerű és feltűnés nélküli.

Borítókép: FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP – Cikk fotó: Profimedia