promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikerült a netre Billie Eilish vetkőzős videója
Borítókép:  Billie Eilish / Tolga AKMEN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Billie Eilish általában bő ruhákkal takarja a testét, de most megosztott egy elég szexi, vetkőzős videót, ami hatalmas port kavart.

Mindössze 18 éves Billie Eilish, de máris a világ egyik legnépszerűbb előadójának számít, aki nem elég, hogy legutóbb öt Grammy-díjat zsebelt be egy este alatt, de még a következő James Bond film főcímdalát is ő adja elő. Az énekesnő többek között a formabontó megjelenéséről is ismert, hiszen nem akarja, hogy a teste elterelje a figyelmet a tehetségéről, ezért bő ruhákat hord.

Ez egy elég pozitív üzenet a mai fiatalok számára, hiszen jellemző a mostani előadókra, hogy a néha túlzottan szexi kinézetükre építik a hírnevüket. Billie Eilish viszont most meglepő módon egy elég fülledt, vetkőzős rövidfilmet rakott ki magáról, amit a koncertjei előtt vetítettek le, és ő maga készítette. De nem kell megijedni, hiszen van egy fontos üzenete, ami az egészet megmagyarázza.

A felvételen arról beszél Billie Eilish, hogy folyton a kinézet alapján ítélkeznek az emberek, és minden mozdulatát figyelik, de nem hagyja, hogy ezek eltiporják őt. Ebben a testben él, és nem az ő felelőssége, hogy mit gondolnak róla.

Közben pedig egy sötét vízben áll, és nagyon lassan elkezd vetkőzni. Egészen a melltartójánál tart már, mikor ellepi a testét a víz, és végül elnyeli a sötétség. Egész hipnotikus lett az üzenet, ami tökéletesen átjön, és így legalább már tudjuk, hogy Billie Eilish tisztában van a saját szexuális kisugárzásával, amit direkt tesz félre a művészete érdekében.

A rajongók pedig természetesen teljesen odavannak a nagy port kavaró videóért, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás