promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish otthonról tolt le egy jótékonysági koncertet, amit most bárki megnézhet
Borítókép:  Billie Eilish / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal világsztár a nehéz helyzetbe került amerikai kisvállalkozásokat támogatta a virtuális fellépésével, amit a testvérével közösen csináltak.

A mindössze 18 éves énekesnő, Billie Eilish szinte az egész világot meghódította a különleges megjelenésének, és előadásmódjának köszönhetően. Rengetegen tartják pozitív példának, hiszen ő nem a szexualitásra alapozza a népszerűségét, hanem a tehetségére, ráadásul a „Bad Guy” című slágerét milliók imádják.

Ő énekli a következő James Bond-film, a Nincs idő meghalni betétdalát is, és öt Grammy-díjat is bezsebelt már, szóval mondhatjuk, hogy ő manapság talán a legsikeresebb és legkeresettebb előadó, akinek méregdrága a jegy a koncertjeire. Ennek a tudatában pedig örülhetünk, mert most akadt valami, ami feldobja az önkéntes karantént.

A koronavírus-járvány miatt szinte mindenhol bezártak a boltok, ami hatalmas gondot okoz többek között az amerikai kisvállalkozóknak, ezért a Verizon szervezésében egy jótékonysági fellépést tartott otthonról Billie Eilish, ahol természetesen vele volt a testvére, Finneas is, és együtt adták elő a legnagyobb slágereket. Ráadásul most teljesen ingyen nézhetjük meg a nagyjából 50 perces előadást, aminek biztos, hogy nagyon sokan fognak örülni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás