promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish: „Soha nem éreztem, hogy kívánnak”
Borítókép:  Billie Eilish / Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Durva dolgot árult el egy interjúban a világ egyik legismertebb énekesnője, Billie Eilish, hiszen a mindössze 18 éves sztárral még sosem éreztették a pasijai, hogy kívánatos lenne.

Billie Eilish nem csupán a gyönyörű énekhangjáról, és a „Bad guy” című gigaslágeréről ismert, hanem a különleges öltözködéséről is. A fiatal világsztár a legtöbbször nagyon bő ruhákban jelenik meg, így takarva el alakját, hiszen nem szeretné, hogy a kinézetén legyen a hangsúly, vagy az alapján ítéljék meg őt.

Most a 24 írja, hogy a GQ interjújából elég meglepő dolog derült ki Billie Eilish-sel kapcsolatban, hiszen hiába tartják sokan szépnek, és szexinek az énekesnőt, sajnos az eddigi párkapcsolataiban nem volt szerencséje, mivel voltak olyan dolgok, amiket sajnos nem éreztettek vele.

„Soha nem éreztem, hogy kívánnak. Az eddigi pasijaim sosem éreztették velem, hogy kívánnak. Egyik sem. És ez elég nagy dolog az életemben, hogy sosem éreztem azt, hogy valaki kívánna”

– mesélte Billie Eilish, aki még azt is elárulta, hogy általában úgy öltözködik, ahogy kedve van, de sokszor úgy érzi, hogy nem nőként tekintenek rá. Talán emiatt is lehet az, hogy már hónapok óta nem érzett vonzalmat senki iránt, ami szerinte érthetetlen, és furcsa ugyan, de végül rájött, hogy igazából elég jó érzés, szóval nem problémázik ezen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás