Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puskás Petinek komoly tervei vannak Dallos Bogival

Puskás Petinek komoly tervei vannak Dallos Bogival

Színes

Puskás Petinek komoly tervei vannak Dallos Bogival

Színes

Promotions 09:09

Puskás Peti és Dallos Bogi közös családról álmodoznak. Az énekes elárulta, szeretné megkérni párja kezét.

Nemrég ünnepelte egy éves évfordulóját Puskás Peti és Dallos Bogi. (Arról, hogy miként emlékeztek meg a különleges eseményről, ide kattintva olvashatsz.) A Nyerő Párosból kiesett pár sokat tanult a műsorból, közelebb került egymáshoz, céljuk, hogy közös jövőt építsenek, családot alapítsanak. Miután Puskás Petiék távoztak az RTL Klub műsorából, a Blikknek meséltek élményeikről, terveikről, közös múltjukról.

„Volt egy feladat a játék során, írni kellett egy szerelmes levelet. Mélyen és őszintén vallottam az érzéseimről. A Nyerő páros után sem kérdés, hogy közös életet tervezünk, mert nagyon boldogok vagyunk. Szeretném megkérni Bogi kezét, ha lenne kiskutyánk és kertünk, virágaink, mert nem szeretnék semmit jobban, mint hogy egy család legyünk” – mondta Puskás Peti.

Az énekes a bulválapnak elárulta, öt hónapig kellett udvarolnia Boginak. „Úgy éreztem magam, mint tiniként, amikor verseket tanultam és szavaltam a lányoknak. Most szintet léptem és Boginak saját szerzeményeket írtam" – tette hozzá Peti.

Dallos Bogi ehhez annyit tette hozzá, hogy nem az elérhetetlent játszotta, sokkal inkább a karrierjére koncentrált, nem vágyott kapcsolatra, de mint mondta: „a szerelemnek nem lehet parancsolni".

„Öt hónapig randiztunk, de boldog vagyok, hogy így alakult” – mondta Dallos Bogi.

Borítókép: Szabó Gábor - RTL Klub