promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki tudott még Puskás Petinél is több nővel ágyba bújni?
Borítókép:  Szabó Gábor - RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti megríkatta a párját, Dallos Bogit a Nyerő párosban a nőügyei miatt, de akadnak olyanok, akik ezt bőven túlszárnyalják.

A múltkor kemény, és nagyon intim kérdést tettek fel az RTL Klubon futó Nyerő párosban a sztároknak, ami az volt, hogy hány nővel bújtak ágyba az aktuális párjuk előtt. Ebbe persze beleszámítottak az egyéjszakás kalandok is.

Itt lehetett persze kamuzni is akár, de nagyon úgy néz ki, hogy Puskás Peti igazat mondott, hogy a szám 400-500 közé tehető nagyjából. Ezzel Barney Stinsont túlszárnyalta, de ki is váltotta elég sok néző ellenszenvét, míg Dallos Bogi elsírta magát.

Ezt az énekes már nem tudja visszaszívni, és ezzel belekerült az úgynevezett Casanova-kalapba. Szégyen, vagy dicsőség itt tartózkodni, azt mindenki döntse el maga.

A Fókusz mindenesetre utánajárt, hogy kik azok az emberek, akik még ezt a számot is lepipálják. Magyar vonatkozásban biztosan ott van Klapka György, aki több mint ezer nővel volt együtt.

„Erkölcstelen életet éltem, és megcsaltam minden feleségemet bevallom. De van egy olyan mondás, hogy csak az impotens férfi hűséges. Ebbe van is igazság. Én meg nem voltam az”

– fejtette ki anno Klapka a botrányos interjújában.

Klapka ezzel olyan sztárokhoz csatlakozott, mint Hugh Hefner, vagy a The Rolling Stones énekese, Mick Jagger, bár előbbi nem igazán számolgatta, hogy mennyi nővel bújt ágyba.

A legnagyobb skalpvadászt még mindig Charlie Shennek tartják. Pontos számot továbbra sem tudunk, de 2000-ben nyilatkozta azt, hogy nagyjából ötezernél tart ágybabújások terén. Ennek meg is lett az eredménye, mivel a sztár HIV-pozitív. A színész 2015-ben az NBC Today című beszélgetős műsorban tárta a világ elé titkát. Hát, azóta kerülik is a nők.

A bevallott (nem hivatalos) számok között ott van egy 13 ezres Warren Beatty neve mellett, és 20 ezerrel Wilt Chamberlain vezeti a mezőnyt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás