promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi melltartóban szexizik, de Ana Cherí jóval merészebb – válogatás
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez lábat és hasat villant, de megmutatjuk azt is, hogy Ana Cherít miért imádják annyian. 

Puskás Peti barátnőjétől, Dallos Bogitól nem éppen megszokott, hogy villantson, de azért most a határokon belül megmutatta magát egy kényelmes otthoni melltartóban. Valami ilyesmi is illik igazán a visszafogott stílusához.

Múltkor azért láthattuk lengébb öltözetben az RTL Klubon futó Nyerő párosban. Az egyik versenynapon a párok női tagjai egy afféle poén-szépségversenyen indultak, hogy megszerezhessék a Pusztazámor Szépe címet. Párjuk választott nekik estélyit, fürdőruhát vagy bikinit, cipőt és kiegészítőket. Dallos Bogi itt dobogós lett, a harmadik helyet szerezte meg.

Most már jöjjenek a külföldi sztárok, köztük is Jennifer Lopez, aki talán az egyik legszexibb ötvenen felüli nő jelenleg a világon. Sok hölgy szeretne magának ilyen lábakat ennyi idősen. Tudunk lapozni egyet, és a második fotón láthatjuk, hogy az a kabát mindenhol útban van.

Lopez az egyik friss képen a hasát villantotta meg, amiből kivehető, hogy tényleg bombaformában van.

A végére hagytuk a legmerészebb képeket. Ana Cherí egykori Playmate, aki a testével már régen is meghódított mindenkit a világon. Anno szerény követőtáborral rendelkezett, ami mostanra 12 és fél milliósra duzzadt. Lássuk hát a lényeget, vagyis néhány elég bevállalós fotót tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás