Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dallos Bogi melltartóban szexizik, de Ana Cherí jóval merészebb – válogatás

Dallos Bogi melltartóban szexizik, de Ana Cherí jóval merészebb – válogatás

Színes

Dallos Bogi melltartóban szexizik, de Ana Cherí jóval merészebb – válogatás

Színes

BTP 08:08

Jennifer Lopez lábat és hasat villant, de megmutatjuk azt is, hogy Ana Cherít miért imádják annyian. 

Puskás Peti barátnőjétől, Dallos Bogitól nem éppen megszokott, hogy villantson, de azért most a határokon belül megmutatta magát egy kényelmes otthoni melltartóban. Valami ilyesmi is illik igazán a visszafogott stílusához.

Múltkor azért láthattuk lengébb öltözetben az RTL Klubon futó Nyerő párosban. Az egyik versenynapon a párok női tagjai egy afféle poén-szépségversenyen indultak, hogy megszerezhessék a Pusztazámor Szépe címet. Párjuk választott nekik estélyit, fürdőruhát vagy bikinit, cipőt és kiegészítőket. Dallos Bogi itt dobogós lett, a harmadik helyet szerezte meg.

Most már jöjjenek a külföldi sztárok, köztük is Jennifer Lopez, aki talán az egyik legszexibb ötvenen felüli nő jelenleg a világon. Sok hölgy szeretne magának ilyen lábakat ennyi idősen. Tudunk lapozni egyet, és a második fotón láthatjuk, hogy az a kabát mindenhol útban van.

Lopez az egyik friss képen a hasát villantotta meg, amiből kivehető, hogy tényleg bombaformában van.

A végére hagytuk a legmerészebb képeket. Ana Cherí egykori Playmate, aki a testével már régen is meghódított mindenkit a világon. Anno szerény követőtáborral rendelkezett, ami mostanra 12 és fél milliósra duzzadt. Lássuk hát a lényeget, vagyis néhány elég bevállalós fotót tőle.

Borítókép: RTL Klub offical