Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pap Dorci elképesztően formás fenekétől könnybe lábad a szemed – fotó

Pap Dorci elképesztően formás fenekétől könnybe lábad a szemed – fotó

Színes

Pap Dorci elképesztően formás fenekétől könnybe lábad a szemed – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 17:31

Pap Dorci az őszi hónapokban is igyekszik minél többet edzeni, hogy formában tartsa magát. Nemrég azt mutatta meg, hogy a kemény munkának köszönhetően milyen formás, feszes feneke lett.

A héten megkezdődött az igazi ősz: megérkezett a lehűlés, a rengeteg eső, és az ország számos pontján már hajnali fagyokra is számítanunk kell. Éppen ezért az idei évre már lassan el kell engednünk a szabadban való testmozgást, és vissza kell szoknunk az otthoni sportolásra.

A legtöbben okosan kihasználták az utolsó napsütéses hétvégét, mint például Pap Dorci is, aki az egyik nyíregyházi fitnessparkban végezte el a napi testmozgást.

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője az Instagram-oldalára posztolt néhány fotót, amin megmutatta, hogy a kemény edzés milyen formás alakot és feneket eredményezett.

Pap Dorci már hosszú hónapok óta boldog párkapcsolatban él szerelmével, Yilmazzal, akivel még az Exatlon Hungary-ben melegedtek össze. A fiatal férfi rendezőasszisztensként dolgozott a TV2 produkciójában, és első látásra beleszeretett Dorciba. A fiatal szerelmesek gyakran osztanak meg romantikus, közös fotókat.

Borítókép: TV2