promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
+18-as Coub-válogatás: Harry Potter és Hermione lemészárol mindenkit
Borítókép:  Netflix
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry Potter és Hermione fejeket robbantanak szét a pálcájukkal – ismét itt van a Coub-válogatás a legújabb és legjobb videókkal.

Nagyon jól tudjuk, hogy a Coub-univerzumában bármi megtörténhet, amit a feltöltők akarnak. Még az is, hogy Harry Potter és Hermione varázslata azt eredményezi, hogy fejek robbannak szét. A brutálisabb jelenet a The Boys sorozatból származik, ezt keverték össze Harryékkel.

400 méteres gátfutás, és egy Supermanes célbaérkezés – persze a feltöltő ezt is megbuherálta egy picit, hogy igazán Coubos legyen.

Hiánypótló oktatóvideó érkezett arról, hogy miképp kell lezárni a menetközben felcsapódott motorháztetőt. Ennél lazábban nem igazán lehet.

Egy gyorshajtót akartak megállítani a rendőrök Pécsen, az 57-es főúton, de hát ez nem jött össze, és autós üldözés lett belőle. A teljes videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Ha már felütötte a fejét az autós üldözős videó, akkor hozzátesszük, hogy ez is lehetett volna belőle.

Lopáson értek egy nőt az egyik szupermarketben, ahol az illetőnek valami csoda bugyija, vagy csoda szoknyája lehetett, mert egy teljes bevásárlást tudott benne elrejteni.

Már kezdtem feladni, hogy találok valami normális állatos videót, de csak ráakadtam egy frissre. Azt hinnétek, hogy egy papagáj-macska kombinációnál az utóbbi a dominánsabb, de ez nem mindig van így.

Nem volt elég ennyi Coub-videó? Akkor kattints ide, és vesd bele magadat a többi válogatásunkba!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás