Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eltöltenél 24 órát Berki Krisztiánnal?

Eltöltenél 24 órát Berki Krisztiánnal?

Színes

Eltöltenél 24 órát Berki Krisztiánnal?

Színes

Toronicza Péter 07:07

Hajdú Péter bizony eltöltött, és természetesen a közönség is megnézheti, hogy mit hozott ki belőle a műsor.

Amióta Hajdú Péter vezeti a LifeTV-t, azóta vannak érdekes újítások, és aki nézi is, az például találkozhat Berki Krisztiánnal a képernyőn. Izgalmakban nincs hiány, mivel Berki és Szabó Dóra akkorát balhéztak múltkor a Bréking című adásban, hogy utóbbi ki is viharzott a stúdióból, persze mielőtt jóízűen lebunkózta volna a műsorvezető társát.

Biztosan sokan emlékeznek a műsorra, amikor Friderikusz Sándorral zárkóztak össze hírességek 24 órára. Természetesen mindent kamerák figyeltek, és voltak nagyon érdekes beszélgetések, mert ennyi idő alatt azért meg tud nyílni az ember, főleg, ha csak egy valakivel kommunikálhat.

Persze nincs is más választása, bár azért megnéznénk egy olyan epizódot, amiben végig csendben ül az egyik sztár poénból, és csak a körmét piszkálja.

Most egy bomba készül robbanni a LifeTV-n, mivel az Összezárva legújabb adásában Hajdú Pétert összeeresztik Berki Krisztiánnal 24 órára. Akinek pénteken abszolút nincs jobb programja este 22 órakor, az meg is nézheti mi sült ki ebből.

Borítókép: LifeTV