promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamuprofil mögé bújt „rajongók” keserítik meg Korda Györgyék életét
Borítókép:  Lokál
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Korda házaspár úgy döntött, ügyvédhez fordul, miután álprofil mögé bújt emberek durva és valótlan dolgokat állítanak róluk hivatalos közösségi oldalaikon.

Az online térben az utóbbi években megszaporodtak a kamuprofillal rendelkező felhasználók. A kitalált identitást felvevő személyek könnyen megkeseríthetik emberek életeit. Ez az eset történik épp Korda házaspárral. Kamuprofillal rendelkező „rajongók" egészen hajmeresztő, egyben valótlan állítások fogalmaznak meg Korda Györgyről és Balázs Kláriról azok hivatalos Facebook-oldalain. De eddig tűrt a pár, ügyvédhez fordulnak – írja a Bors.

[[c]]

A bulvárlapnak Balázs Klári arról beszélt, hogy két éve jelentek meg rajongói oldalukon ezek az alakok, de azóta csak romlik a helyzet. 

Eleinte csak beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz. hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések” jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék. Mindezt úgy írta le az illető, mintha épp ott lenne a koncerten. Aztán az augusztus 20-ai újfehértói fellépésünkkor azt írta a rajongói oldalunkra, hogy leszakadt a színpad, Gyuri súlyosan megsérült. Ezt szintén úgy, mintha a helyszínről adna helyzetjelentést" – fogalmazott Balázs Klári . 

[[c2]]

De itt nem áll meg a történet. Mostanában már olyan kommenteket kap Balázs Klári, hogy ő csak egy „senki vokalista, aki felmászott Gyuri hátán" és, hogy gondok vannak a házasságukban, csalják egymást. És ez még mind semmi, az egyik hozzászóló arról ír, hogy Klárika meg akarja ölni Korda Györgyöt, hogy örökséghez jusson.

„Nem vagyok biztos benne, hogy elég hatékony lesz, ha jogi útra tereljük az ügyet, hiszen ezek az emberek újra és újra más IP-címről jelentkeznek be. Ha meg is bünteti őket a törvény, hónapokat vesznek el az életünkből a gonoszságukkal. Abban bízunk Gyurival együtt, hogy a rajongóink, vagyis az az összetartó közösség, akik szeretnek és tisztelnek minket, kiveti magából az ilyen elemeket. Ha elég sokan írnak nekik, hogy fejezzék be a mocskolódást, talán egy idő után lelépnek közülünk, végre. Nincs szükségünk a mérgező jelenlétükre" – tette hozzá Balázs Klári.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás