promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy nem csinálja senki a karantént, mint Korda György és Balázs Klári
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda György egyetlen zakót sem volt hajlandó felvenni, inkább melegítőben van.

A házaspár először mutatatta meg magát. Gyakorlatilag március 9-e óta ki sem tették a lábukat otthonról, még az utcára se mentek ki, ami tényleg egyedülálló. A páros az RTL Klub Reggeli című műsorába jelentkeztek be, ahol Korda György rögtön azzal kezdett, hogy 2 és fél hónap után először öltözött fel normálisan.

„Én rajtam két és fél hónap után van először zakó. A közönség tiszteletére vettem föl. Csak tréningruha, meg jogging, meg ilyenek voltak rajtam, még ing sem”

– mesélte az előadóművész, aminek Klári örül a legjobban, mivel se a mosással, se a vasalással nem kell foglalkoznia ilyen téren.

„Nekem munkával telnek a hétköznapok. Olyan szép a lakás, ragyog minden. Fertőtlenítek és rendet rakok”

– mondta Klári, aki hozzátette, hogy a családdal ajtón keresztül találkoznak, amit hoznak gyümölcsöt és zöldséget, azt is csak leteszik egy kinti asztalra. Korda persze amint lehet, szeretne színpadra állni:

„Csak a levegő hiányzik nekünk, de ezt átvitt értelemben mondom. Nekünk színpadi embereknek, énekeseknek, zenészeknek, színészeknek a színpad és a közönség az éltető elemünk, a levegőnk. Ez nagyon hiányzik, és nem lehet levegő nélkül élni.”

A párosnak tele volt koncertekkel a naptára, és már egyeztetnek, hogy amit lehet, azt át fognak helyezni későbbre, de mindet nem tudják bepótolni. Gyuri idézte Fluor Tomit, hogy már neki is kezdenek elvonási tünetei lenni.

Korda György és Balázs Klári is abban bízik, hogy hamarosan érkezik egy vakcina, ami helyrebillenti a világot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás