promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic fekete fehérneműben villantja meg a testét – válogatás
Borítókép:  Spark Chronicles
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kylie Jenner új bikinit vett elő, míg Bruce Willis és Demi Moore lánya meztelenül, megkötözve pózol, de lesz egy meglepetésünk is.

Gabriela Spanic Instagram-oldalát nem nagyon követte eddig senki hazánkban, de egyre felkapottabb, amióta kiderült, hogy a Paula és Paulina sztárja szerepelni fog a Dancing with the stars című TV2-es műsorban. Nem újdonság, hogy a latin díva megmutatja tökéletes testét a követőinek. Most egy régi magazinfotóra bukkant rá, és milyen jól tette. A szexi fekete fehérnemű biztosan be tudja indítani mindenki fantáziáját.

Kylie Jenner sem tétlenkedik, és elővett egy mutatós bikinit ahhoz, hogy szavazásra buzdítson mindenkit. Ugyebár közeledik az amerikai elnökválasztás, és a Jenner-lány szeretné, ha mindenki regisztrálna. Így talán nem lesz nehéz elérni.

Bruce Willis és Demi Moore lánya, Rumer Willis nem az első meztelen fotóját teszi közé. A színésznő arra akarja felhívni a figyelmet, hogy senki sem rendelkezhet egy nő teste felett, csakis saját maga. Rumer úgy látja, hogy mindenkinek szabadon ki kell fejeznie a szexualitását, érzékiségét. Pont ezt teszi, egy afféle BDSM beütésű fotóval.

Ígértünk a végére egy meglepetést is, ez pedig nem más, mint Elena Romanova, akinek visszatértünk egy kicsit az Instagram-oldalára. Hát, egyáltalán nem lett hűvösebb a hangulat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás