Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gabriela Spanic fekete fehérneműben villantja meg a testét – válogatás

Gabriela Spanic fekete fehérneműben villantja meg a testét – válogatás

Színes

Gabriela Spanic fekete fehérneműben villantja meg a testét – válogatás

Színes

BTP - 2020.10.01. 08:08

Kylie Jenner új bikinit vett elő, míg Bruce Willis és Demi Moore lánya meztelenül, megkötözve pózol, de lesz egy meglepetésünk is.

Gabriela Spanic Instagram-oldalát nem nagyon követte eddig senki hazánkban, de egyre felkapottabb, amióta kiderült, hogy a Paula és Paulina sztárja szerepelni fog a Dancing with the stars című TV2-es műsorban. Nem újdonság, hogy a latin díva megmutatja tökéletes testét a követőinek. Most egy régi magazinfotóra bukkant rá, és milyen jól tette. A szexi fekete fehérnemű biztosan be tudja indítani mindenki fantáziáját.

Kylie Jenner sem tétlenkedik, és elővett egy mutatós bikinit ahhoz, hogy szavazásra buzdítson mindenkit. Ugyebár közeledik az amerikai elnökválasztás, és a Jenner-lány szeretné, ha mindenki regisztrálna. Így talán nem lesz nehéz elérni.

Bruce Willis és Demi Moore lánya, Rumer Willis nem az első meztelen fotóját teszi közé. A színésznő arra akarja felhívni a figyelmet, hogy senki sem rendelkezhet egy nő teste felett, csakis saját maga. Rumer úgy látja, hogy mindenkinek szabadon ki kell fejeznie a szexualitását, érzékiségét. Pont ezt teszi, egy afféle BDSM beütésű fotóval.

Ígértünk a végére egy meglepetést is, ez pedig nem más, mint Elena Romanova, akinek visszatértünk egy kicsit az Instagram-oldalára. Hát, egyáltalán nem lett hűvösebb a hangulat.

Borítókép: Spark Chronicles

Legolvasottabb hírek