promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra megnősül Hajdú Péter
Borítókép:  Hajdú Péter és Eszter. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter a születésnapi tortába rejtette el a gyémántgyűrűt.

Két évvel ezelőtt – tíz évnyi házasság után – döntött úgy Sarka Kata és Hajdú Péter, hogy külön utakon folytatják. Azóta már az is kiderült, hogy a műsorvezető korábban megcsalta volt feleségét.

A válás kimondása óta sok minden történt Hajdú Péterrel: mind a szakmában, mind magánéletében. Kinevezték a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatójának, ahol alapos söprögetéssel nyitott: ajtót mutatott Szulák Andreának, és Várkonyi Andreának, de saját műsort is kapott. Ebben már Demcsák Zsuzsa és Cicciolina is kitárulkozott.

A magánélete talán nem volt ennyire eseménydús, ám úgy tűnik, hogy most sikerült megállapodnia. Az nyílt titok, hogy Hajdú Péter elég hiú, ha a külsőjéről van szó.

Ezek után talán nem is annyira meglepő, hogy a Blikk értesülése szerint a műsorvezető pont barátnője születésnapján, egy gyémántgyűrűvel kérte meg a húsz évvel fiatalabb lány kezét.

„Vacsorával vártam otthon és egy tortát is rendeltem. Megkértem a cukrászt, hogy a tortába rejtse bele egy dobozban a jegygyűrűt. Amikor Eszter megpróbálta felvágni, nem sikerült. Először azt hitte, meg van fagyva, majd amikor meglátta a dobozt, meghatódott. Azonnal igent mondott, igazán érzelmes pillanat volt”

– mondta a lapnak Hajdú Péter, aki hozzátette, hogy nem kért engedélyt Eszter édesapjától, aki ennek ellenére áldását adta a frigyre.

„Nem vagyok híve annak, hogy milliókat kell költeni jegyajándékra, de gyönyörű ékszert választottam, pici gyémánt ékesíti. Nem volt könnyű feladat, mert Eszter nem hord gyűrűt, nem tudtam a méretét. Próbáltam viszonyítani, de persze elsőre nem találtam el, szerencsére azóta megoldottuk a problémát”

– tette hozzá a műsorvezető-producer.

Hajdú Péter azt is elmondta, hogy válása után Eszter volt az első olyan nő, akit gyermekeinek is bemutatott: Noémi és Dávid pedig elfogadták a lányt.

View this post on Instagram

Nissi Beach @eszterlng #cyprus #nissibeach

A post shared by Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás