promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul a tévézéstől Szulák Andrea
Borítókép:  Szulák Andrea / TV2 sajtószoba (via musorvizio.blog.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea több műsort is vezetett már nagy sikerrel, de a legutóbbi csalódása után komoly döntést hozott: visszavonul a televíziózástól, és azt is elárulta, hogy miért.

Sokan alapból egy remek énekesnőként, vagy színésznőként ismerik Szulák Andreát, de az utóbbi évtizedekben a tévében is komoly jelenléte volt a kedvelt műsorvezetőnek – egészen addig, amíg a LifeTV-n futott Nyugi! Köztünk marad című műsorát le nem vette a képernyőről az újonnan kinevezett vezető, Hajdú Péter, miután Andrea többek között pont, hogy kifejezetten miatta nem fogadta el a csatorna új ajánlatát.

Ez úgy tűnik, hogy végül elég rosszul érintette Szulák Andreát, és nagyon elgondolkodott a dolgokon, hiszen egy ekkora csalódás rendesen fel tudja nyitni az emberek szemét. Most a 24 arról ír az énekesnő Story magazinban adott interjújára hivatkozva, hogy:

Szulák Andrea úgy döntött, hogy visszavonul a televíziózástól.

De nem kell aggódniuk a rajongóknak, hiszen a híresség elárulta, hogy nem kell teljesen, örökre elbúcsúzni tőle, hiszen a tévé helyett inkább a saját felületein fogja megosztani a gondolatait. Így indokolta a döntését Szulák Andrea:

„Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez! Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak”

– mondta Szulák Andrea, aki valószínűleg egy kis jól megérdemelt pihenő után megtalálja az útját a közönségéhez, hiszen rengeteg platform van már arra, hogy kommunikáljon az emberekkel. Így még az sem kizárt, hogy az énekesnő YouTuberként tevékenykedik tovább, vagy akár a TikTokon mutatja meg a tehetségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás