Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hajdú Péter esete Cicciolinával: „Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”

Hajdú Péter esete Cicciolinával: „Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”

Színes

Hajdú Péter esete Cicciolinával: „Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”

Színes

Baranyecz János 21:42

Cicciolina is szerepel Hajdú Péter összeköltözős, beszélgetős műsorában, ráadásul most elég pikáns részletek derültek ki a forgatásról.

A Life TV-re érkezik az Összezárva Hajdú Péterrel, amiben a műsorvezető különböző hírességekkel tölt el egy éjszakát, hogy azok közben elfelejtsék a kamerákat, és egy kötetlen, őszinte csevej keretein belül osszák meg a nézőkkel a legféltettebb titkaikat. Hajdú Péter most Bochkor Gábornál vendégeskedett a rádióban, ahol elárult pár érdekességet a vendégekről, így az is kiderült, hogy Cicciolina megpróbálta elcsábítani őt.

„A legjobban Cicciolina volt aki engem nem is felizgatott, hanem inkább zaklatott. Bejött bugyi és melltartó nélkül egy nem átlátszó ruhában, de mondta, hogy nincs rajta aztán odavezényelt, hogy főzzek. Egyszer csak elkezdett táncolni, elkezdett simogatni, szerintem elfelejtette, hogy kamerák vannak. Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”

– mesélte az adásban Hajdú Péter.

Az egykori pornósztár eddig sem volt szégyenlős, de a Blikk cikke alapján már tényleg nem zavartatja magát, főleg, ha hódításról van szó. Hajdú Péter persze nem engedett az intenzív nyomulásnak, de az biztos, hogy maradandó élményben volt része, hiszen nem mindennapos, hogy valakit egy szexszimbólum próbál meg bekebelezni.

Cicciolina:

Borítókép: Hajdú Péter / TV2