promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter esete Cicciolinával: „Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”
Borítókép:  Hajdú Péter / TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cicciolina is szerepel Hajdú Péter összeköltözős, beszélgetős műsorában, ráadásul most elég pikáns részletek derültek ki a forgatásról.

A Life TV-re érkezik az Összezárva Hajdú Péterrel, amiben a műsorvezető különböző hírességekkel tölt el egy éjszakát, hogy azok közben elfelejtsék a kamerákat, és egy kötetlen, őszinte csevej keretein belül osszák meg a nézőkkel a legféltettebb titkaikat. Hajdú Péter most Bochkor Gábornál vendégeskedett a rádióban, ahol elárult pár érdekességet a vendégekről, így az is kiderült, hogy Cicciolina megpróbálta elcsábítani őt.

„A legjobban Cicciolina volt aki engem nem is felizgatott, hanem inkább zaklatott. Bejött bugyi és melltartó nélkül egy nem átlátszó ruhában, de mondta, hogy nincs rajta aztán odavezényelt, hogy főzzek. Egyszer csak elkezdett táncolni, elkezdett simogatni, szerintem elfelejtette, hogy kamerák vannak. Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez”

– mesélte az adásban Hajdú Péter.

Az egykori pornósztár eddig sem volt szégyenlős, de a Blikk cikke alapján már tényleg nem zavartatja magát, főleg, ha hódításról van szó. Hajdú Péter persze nem engedett az intenzív nyomulásnak, de az biztos, hogy maradandó élményben volt része, hiszen nem mindennapos, hogy valakit egy szexszimbólum próbál meg bekebelezni.

Cicciolina:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás