promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Győző a drogozásról: „Ha megérem a nyolcvanat, akkor azért még tolok egyet”
Borítókép:  Szabó Győző / blikk.hu (Varga Imre)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őszintén beszélt a függőségről Szabó Győző, és elárulta, hogy nem hagyta abba a drogozást, csupán több évtizedes szünetet tart.

Sokáig harcolt a kábítószerekkel Szabó Győző, aki végül elhatározta magát, és hatalmas önerőt tanúsítva letette a drogokat, tapasztalatait pedig a Toxikoma című könyvében osztotta meg a világgal. Idén jött volna az azonos névvel készült filmadaptáció Herendi Gábor (Valami Amerika, Kincsem) rendezésében, de sajnos elhalasztották a bemutató dátumát, és csak jövőre érkezik.

A 24 készített most egy interjút Szabó Győzővel a filmmel kapcsolatban, és természetesen a függőség is szóba került, a híresség pedig elárulta, hogy még mindig benne van a szerek iránti sóvárgás, de már húsz éve ellenáll – viszont azt pontosan tudja, hogy meddig fog tartani ez az állapot.

„Egyelőre csak harminc évre tervezek. De ha megérem a nyolcvanat, akkor azért még tolok egyet. Ha kibírok egyben fél évszázadot anyag nélkül, és a fiaim már kirepültek, akkor ennyit még megérdemlek. Azért egy olyan dologról mondtam le, ami pótolhatatlan”

– mondta Szabó Győző.

Amikor megkérdezték tőle, hogy pontosan mit ért az alatt, hogy a drogok, és az általuk keltett érzés pótolhatatlan, akkor megpróbálta egy kicsit elmagyarázni, miről is van szó.

„Gondoljon arra, hogy van egy cucc, ami többet tud minden másnál a világon. Többet tud annál, mintha a Karib-tengeren, egy luxushajón, koktélok között, csodaszép lányok társaságában múlatná az időt, akiket minden este lepartizna. Igazából ehhez képest egy tolás hússzor nagyobb élmény. Na, erről mondtam le húsz éve”

– magyarázta a sztár.

Arról is mesélt, hogy még mindig szokott álmodni a kábítószerekről, de azért nem kell aggódnunk miatta, hiszen állítása szerint ki fogja bírni a következő harminc évet is nélkülük.

Itt lehet megtekinteni a TOXIKOMA előzetesét, ha valaki szeretne egy kis ízelítőt abból, hogy mit is élt át annak idején Szabó Győző:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás