promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián összecsinálta magát egy fellépés előtt
Borítókép:  Zámbó Krisztián / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég ciki dolgot árult el a Nyerő párosban Zámbó Krisztián szerelme, hiszen kiderült, hogy az énekesre egyszer a legrosszabbkor jött rá a szapora, és végül nem úszta meg szárazon.

Igazából kijelenthetjük, hogy teljesen megérte elkészítenie az RTL Klubnak a Nyerő páros című műsort, hiszen már most elképesztő titkokra derült fény a különböző sztárokkal kapcsolatban. Legutóbb éppen arról volt szó, hogy kivel milyen kellemetlenségek történtek már eddig, és a Takács Zsuzsika-Zámbó Krisztián csapat mindent vitt egy elképesztő történettel, ami rögtön kiakasztotta az embereket a stúdióban.

Zsuzsika először azt mondta, hogy Zámbó Krisztián számára az volt a legcikibb, mikor valamelyik női rajongója alsóneműt dobott fel neki a színpadra, de végül helyesbített, és idegességében elkotyogta, hogy egyik alkalommal a híresség konkrétan összecsinálta magát egy koncert előtt, és utána neki kellett ásványvízzel locsolnia őt.

Természetesen jó nagyot nevettek a többiek, hiszen valószínűleg mindenki tudja, hogy milyen pocsék érzés, ha a lehető legszerencsétlenebb pillanatban jön az emberre a hasmenés. De itt nem állt meg a dolog, ugyanis utána Takács Zsuzsika azt is elárulta, hogy egyszer még a foga is kiesett fellépéskor Zámbó Krisztiánnak, aki rágógumival próbálta helyettesíteni azt.

Itt lehet megtekinteni a mókás videót, ami után biztos, hogy jobban fogjuk érezni magunkat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás