promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila legyőzte a koronavírust, élő adásban sírta el magát
Borítókép:  Pataky Attila / via indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerencsére már jobban van az Edda Művek énekese, Pataky Attila, de a koronavírus-járvány miatt rengeteget szenvedett, amiről elcsukló hangon mesélt Bochkor Gábor műsorában.

Pár napja érkezett a hír, hogy kórházba került a legendás Edda Művek frontembere, Pataky Attila, és végül kiderült, hogy ő is elkapta a hírhedt koronavírust. Szinte csak a csodának, és az orvosok, nővérek hihetetlen munkájának köszönhető, hogy kigyógyult a betegségből, és végre otthon lehet szerelmével – a Blikk cikkében olvasható, hogy erről, rettenetes tapasztalatairól, és a szeretet erejéről mesélt egy telefonos bejelentkezés során Bochkor Gábornak ma reggel a Retro Rádióban.

„Elképesztő, mit kell teljesíteni ott a dokiknak, mindenkinek, aki ott dolgozik, a hétköznap hőseinek, 35 fok melegben, maszkokban, a nővérkék, akik teszik a dolgukat. [...] Segítettek, csodát tettek egy hét alatt velem, remélem, mindenkivel azok a doktornők nővérek”

– mesélte könnyek között a hálás zenész, aki állítása szerint a kínok között is csodákat élt át, hiszen akármennyire is fájt neki a vírus következtében kialakult, kezdődő tüdőgyulladás, rengeteg dolgot megtanult.

„Alázatosan jelentem, itt vagyok, a szeretet által, 69 éves rockénekes szövegíróként itt vagyok újra”

– jelentette ki Pataky Attila, akit rendesen próbára tett a betegség, hiszen időnként úgy érezte a fájdalmak miatt, hogy nem bírja tovább, de végül felesége tartotta benne az erőt, hogy le tudja gyűrni a koronavírust.

Ezek után Bochkor Gábor emlékeztette őt, hogy tavasszal még nem félt ennyire a járványtól, sőt, hisztinek nevezte az egészet, de a híresség elárulta, hogy ez már nem így van, és egy életre megtanulta a leckét.

„Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni. [...] Engem a szeretet érdekel, a fény érdekel. Újra kell tanulnom a csendet. Megírtam magamnak a »Csend igazságát«, csak nem hallgatom eleget”

– árulta el az Edda Művek énekese, aki arra kérte az embereket, hogy küldjenek pozitív energiákat a banda másik beteg tagjának, Gömöry Zsoltnak, hiszen ő még rosszabb állapotban van, és nagy szüksége van a segítségre ahhoz, hogy ő is jobban legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás