promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Pataky Attila – ő is elkapta a koronavírust?
Borítókép:  Pataky Attila / via maivalosag.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs kizárva, hogy az Edda Művek énekesét, Pataky Attilát is megfertőzte a hírhedt koronavírus, ráadásul más is megbetegedett a bandából.

Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara az Edda Művek, hiszen rengeteg rajongó tombol még a mai napig is Pataky Attiláék felejthetetlen slágereire. Most viszont nagy gonddal szembesült a legendás csapat, ugyanis a tagok közül többen is rosszul lettek, ráadásul Pataky Attila kórházba került, és sajnos lehet, hogy ez a világot rettegésben tartó koronavírus miatt van.

„Nagyon nem vagyok jól. [...] Persze, hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is”

– mesélte Pataky Attila megviselt hangon a Blikknek, és ezek alapján még a rettenetes körülmények ellenére is optimista maradt, hiszen abban reménykedik, hogy hamarosan meggyógyul, de addig is tárt karokkal várja vissza őt az aggódó közönség.

Az Edda Művek többi zenészénél sem túl fényes a helyzet, hiszen a basszusgitáros, Kicska László karanténba került, a billentyűs, Gömöry Zsolt pedig éppen a koronavírus-teszt eredményére vár, hogy kiderüljön, pontosan mekkora a baj. A többiek elvileg jól vannak, és remélik, hogy társaik hamar átvészelik ezt az ijesztő, megterhelő időszakot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás