promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi megmutatta formás lábait – fotó
Borítókép:  Palvin Barbara / Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mostanában szinte minden porcikáját megcsodálhattuk a gyönyörű Palvin Barbarának, és most a kecses lábai sem maradhatnak ki.

Hatalmas szerencséjük van Pavin Barbi rajongóinak, hiszen világhírű modellünk elég aktív időszakát éli Instagramon, és folyamatosan olyan képeket rak fel magáról, amik egyenesen megvadítják a követőket. Volt, hogy brutálszexi, átlátszó fehérneművel hódítgatta a közönséget, olyan is akadt, mikor csupán egyetlen kedves mosollyal csavarta ujja köré az embereket, sőt, meztelen képet is rakott ki magáról pár napja.

Most pedig határozottan boldog lehet a lábfetisiszták szűk, de annál hálásabb rétege, ugyanis Palvin Barbara megmutatta azokat a formás lábakat, amikkel az álmaikban mászkál fáradhatatlanul – ezek alapján pedig a manöken pontosan tudja, hogy mit csinál, hiszen mindig másik testrészét helyezi előtérbe, így mindenkivel törődik egy kicsit.

Mondani sem kell, hogy az amúgy még a melltartót is nélkülöző kép rendesen megmozgatta a közönséget, és szinte az összes létező nyelven jöttek dicsérő, vágyakozó kommentek. Ebből is látszik, hogy mekkora sikere van Palvin Barbi szépségének, ami képes másodpercek alatt globális szinten lekötni az emberek figyelmét.

Akit érdekel, az itt megtekintheti a modell vadító fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás