Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbi megmutatta, hogy csodaszép mosolyának nincsen párja – képek

Palvin Barbi megmutatta, hogy csodaszép mosolyának nincsen párja – képek

Színes

Palvin Barbi megmutatta, hogy csodaszép mosolyának nincsen párja – képek

Színes

Baranyecz János 07:37

Világhírű modellünk, Palvin Barbara most egy életre bebizonyította, hogy van, akinek egy egyszerű mosoly is elég ahhoz, hogy mindenkit megbolondítson.

A magyar nők szépségének legendája már szinte az egész bolygót körbejárta, és ha valaki megnézi a híres modelljeinket – mint például Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara –, akkor egyből megérti, hogy ez miért is van. És akkor még csak nem beszéltünk mondjuk a Budapest utcáin járkáló csinos hölgyekről, akiket bármikor el tudunk képzelni a legnagyobb divatmagazinok címlapján.

Palvin Barbinak ez persze már rengetegszer összejött, hiszen kisugárzásával, gyönyörűségével teljes mértékben meghódította a leghíresebb divatmárkákat, tervezőket, és folyamatosan csak tovább öregbíti a fent említett dolgot, mely szerint tényleg nálunk vannak a világon a legszemrevalóbb lányok, akiknek nem kell sokat tenniük azért, hogy hódítsanak.

Most például Palvin Barbarának elég volt csupán pár mosolygós képet kiraknia ahhoz, hogy teljesen az ujja köré csavarja a követőit.

Ebből is látszik, hogy van, mikor nem a falatnyi bikinik vagy a pikáns beállítások kellenek a csábításhoz, hanem csak a belülről fakadó természetesség. Abban pedig Palvin Barbi nagyon jó, hiszen azon kevesek közé tartozik, akik tényleg rendelkeznek ezzel a különlegességgel, amire az évek alatt már az egész szakma felfigyelt.

Itt lehet megtekinteni Palvin Barbara lehengerlő mosolyát:

Borítókép: Palvin Barbara / Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP