promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi vadító fehérneműben szexizik az ágyban – videó
Borítókép:  Palvin Barbara / Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország világhírű szupermodellje, Palvin Barbara ismét egy elismert magazinnak pózolt, ráadásul iszonyatosan szexi fehérneműben.

Ha van valaki, aki tudja, hogyan kell meghódítani az emberek szívét, az Palvin Barbi. A gyönyörű magyar modell az utóbbi években akkora sikereket ért el, hogy ma már a legnagyobb márkák, és tervezők foglalkoztatják őt. Szinte nincs olyan divatmagazin, aminek a hasábjain ne szerepelt volna, most például a Love Magazine kérte fel őt egy kis pózolásra.

Palvin Barbara otthonról is elég szexi képeket rakott ki magáról, de azért mégis másabb, mikor egy rendes újságba készülnek a fotók. A Love Magazine pedig sejtette, hogy mire vágyik a nép, ezért egy iszonyatosan dögös fehérneműbe öltöztették a modellt, aki rögtön tudta a dolgát, hiszen egy vérbeli profiról van szó.

A fotózásról videó is készült, amit most büszkén osztott meg a rajongóival Palvin Barbi. Az biztos, hogy egy igazán különleges kis szösszenetről van szó, hiszen a sztár egy puha ágyikóban szexizik, amit egyszerűen muszáj megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás