Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbara átlátszó fehérneműben hódít – fotó

Palvin Barbara átlátszó fehérneműben hódít – fotó

Színes

Palvin Barbara átlátszó fehérneműben hódít – fotó

Színes

Baranyecz János 04:40

Gyönyörű modellünk, Palvin Barbi természetesen megint egy szexi képpel örvendeztette meg a közönséget, ami nem sokat hagy a fantáziára.

Büszkék lehetünk Palvin Barbara teljesítményére, hiszen még a koronavírus-járvány alatt is igazi világmárkákat népszerűsített, mint például a Victoria's Secret, vagy az Armani. A világhírű manöken elég elfoglalt, hiszen a szokásos modellkedés mellett elindított egy bensőséges vlogsorozatot is a pasijával – de szerencsére közben sem feledkezett meg hűséges rajongóiról.

Palvin Barbi most kirakott magáról egy fekete-fehér, egészen elegáns fotót, amin hatalmas mosollyal pózol egy szinte teljesen áttetsző, elképesztően csábító fehérneműben.

A pikáns posztnak persze rögtön meglett a hatása, ugyanis szinte a világ összes nyelvén érkezett mellé pár kiéhezett komment, és ebből is látszik, hogy Palvin Barbara szépsége tényleg határtalan. Már csak az a kérdés, hogy tudja-e fokozni ezt a jövőben, hiszen a követők folyamatosan árgus szemekkel figyelik, hogy vajon milyen meglepetéssel készül legközelebb a sztár.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet, de csak saját felelősségre:

Borítókép: Palvin Barbara / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP