promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi szexi fehérneműs képe a nyár tökéletes lezárása
Borítókép:  Palvin Barbara / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyönyörű modellünk, Palvin Barbara még kihasználta a forróságot, és a Victoria's Secret egyik csábító, leopárdmintás ruhakölteményében napozott.

Mostanában egészen aktívan tölti az idejét Palvin Barbi, hiszen az Apafej című Adam Sandler vígjátékból ismert szerelmével, Dylan Sprouse-szal elindítottak egy közös vlogsorozatot Breaking Ground néven. Már az első videóból kiderült, hogy mennyire illenek egymáshoz, ezért elhatározták, hogy egyszer vesznek egy nyugis birtokot a hegyekben, rajta egy kis házikóval, ami mellett egy kellemesen hűvös folyó csörgedezik majd.

Amíg valóra nem válik a romantikus álmuk, addig csak a medence jut Palvin Barbarának, viszont természetesen ott is stílusosan tengeti a napokat, hiszen most például egy Victoria's Secret fehérneműben napozott – és a hűséges rajongók mellett még többek között pályatársa, Nina Agdal tetszését is elnyerte ezzel.

A leopárdmintás ruha tényleg rendesen megtette a hatását, de ez önmagában még nem elég, hiszen leginkább Palvin Barbi szexi tekintete az, ami miatt már 1,6 millió követő rohamozta meg az Instagram szívecske gombját. Az biztos, hogy a fiatal manöken bomba formában van, és ezt az itt látható kép is tökéletesen bizonyítja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás