Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dave Bautista keményen beszólt Dwayne Johnsonnak: „Jó színész? Lóf*szt”

Dave Bautista keményen beszólt Dwayne Johnsonnak: „Jó színész? Lóf*szt”

Színes

Dave Bautista keményen beszólt Dwayne Johnsonnak: „Jó színész? Lóf*szt”

Színes

Baranyecz János - 2020.09.22. 12:50

A galaxis őrzői-filmek sztárja, Dave Bautista mindig meghökkentően őszinte, most pedig Dwayne Johnsonról árulta el kendőzetlen véleményét.

A Szárnyas fejvadász 2049-ből, és a hamarosan érkező Dűnéből ismert izompacsirta, Dave Bautista hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a közönség imádja a Drax nevű karakterét A galaxis őrzői-szériából. Alapból pankrátorként kezdte pályafutását, most pedig gigantikus projektekben szerepel, ezért sokszor összehasonlítják őt a Jumanji - Vár a dzsungel sztárjával, Dwayne Johnsonnal – ez pedig nagyon nem tetszik neki.

A MovieWeb cikke alapján Dave Bautista már eléggé unja, hogy a Sziklával emlegetik őt egy lapon, hiszen őt nem érdeklik a Halálos iramban, meg ehhez hasonló filmek, hanem inkább Oscar-díjasokkal szeretne együtt dolgozni nagy, értékes alkotásokon. Éppen ezért szerette volna most tisztázni a dolgot, hogy ő miért nem olyan, mint Dwayne Johnson, vagy például a hasonló cipőben járó John Cena.

„Dwayne Johnson és John Cena pankrátorok, akik filmsztárok lettek. Én más vagyok. Pankrátor voltam. Most pedig színész vagyok”

– mondta Dave Bautista, aki arra célzott ezzel, hogy ő jóval tehetségesebb, és ma már igazi művésznek számít a többiekkel ellentétben, mert ő komolyan gondolja ezt a szakmát, folyamatosan tanul, és egyáltalán nem agyatlan látványfilmekkel akar bizonyítani.

A színész azt is elárulta, hogy nem utálja Dwayne Johnsont, de ettől függetlenül elég durván beszólt neki – bár sokak szerint valószínűleg teljes mértékben igaza van:

„Van valami igazán különleges dolog vele kapcsolatban. Ezt mindenképp be kell ismernem. De hogy jó színész? Lóf*aszt.”

Tény, Dwayne Johnson remekül ért a könnyed szórakoztatáshoz, és még sosem kapott igazi kihívást, így nem tudta megmutatni, hogy valójában mennyire tud színészkedni. Dave Bautista pedig már egész szép karriert épített ki magának ilyen szempontból, viszont ez még nem jelenti azt, hogy ennyire gorombán kell beszélnie a kollégáiról. Még az sincs kizárva, hogy ezek után hamarosan elkezdődik közöttük a háború – és ha abból indulunk ki, hogy a Szikla mit művelt pár napja egy vaskapuval, akkor jobban tenné Bautista, ha nem kötekedne.

Borítókép: Dave Bautista (Drax szerepében) és Dwayne Johnson / AFP / Promotions.hu