Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rosszindulatú pletyka terjeng A Konyafőnök versenyzőjéről

Rosszindulatú pletyka terjeng A Konyafőnök versenyzőjéről

Színes

Rosszindulatú pletyka terjeng A Konyafőnök versenyzőjéről

Színes

Toronicza Péter 17:41

Az emberek nem túlságosan kedvelik Handit, így elkezdtek pletykálni róla, hogy van egy kis hátszele a műsorban.

Már csak hárman maradtak A Konyhafőnökben, pénteken pedig eldől, hogy ki lesz Magyarország legjobb amatőr szakácsa ebben az évben, na meg hogy ki viheti haza a tízmilliós főnyereményt.

A tét nem kicsi, és már tényleg csak pillanatok választanak el valakit az álomnyereménytől, na meg a lehetőségtől, hogy betehesse a lábát a gasztronómiai életbe, ha szeretné. Sokan meglepődtek, hogy a szerdai nap után Güler Handi még mindig versenyben van. A közönség számára ő a legellentmondásosabb versenyző, és már a séfek is tettek megjegyzést az arrogáns stílusára. Azonban ez egy főzőverseny, és tényleg nem azon fog múlni, hogy ki a legjófejebb, hanem azon, hogy ki tudja a legjobb ételeket feltálalni a zsűrinek.

A közönség többsége Armandót támogatja, míg Handival nagyon nem szimpatizálnak. Ezért is kezdték el róla pletykálni, hogy Rácz Jenő barátnőjének az egyik rokona, és ezért csapott le rá a séf, és ezért juthatott ilyen sokáig. Ez már amiatt is kicsit döcögős lenne, mivel Handi török származású.

„Semmi közöm nincs Jenő barátnőjéhez, nem vagyunk rokonok Dórival, életemben nem találkoztam vele. Az RTL Klubnál sosem voltak ismerőseim, és a zsűrivel is a castingon találkoztam először”

– reagált Handi az Instagramján.

Közben a versenyző még sok érdekességet megoszt a posztban, például azt, hogy már evett Sárközi Ákos éttermében. Handi arra kér mindenkit, hogy ne dőljön be minden pletykának, ami szembe jön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@handiguler által megosztott bejegyzés,

Borítókép: RTL Klub offical